Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: HaLiLL - 01 Şubat 2008, 15:36:36

Başlık: Schildenfeld Beşiktaş’ta
Gönderen: HaLiLL - 01 Şubat 2008, 15:36:36
(http://img149.imageshack.us/img149/5066/adszvd9.jpg)

Futbolcu ile ilgili videolar varsa buradan yayınlarsanız ayrı konu açmayalım ;)

Gönderen: HaLiLL - 01 Şubat 2008, 15:39:17
Popo açma videosu ;D :D ;D

http://www.pikniktube.com/v/c8ba754c129cad7f9f5673cbfe9860da/u/159438/Besiktasa_yeni_NOUMA
Gönderen: Hamza - 01 Şubat 2008, 15:40:34
 ;D ;D ;D
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Şubat 2008, 15:42:54
benim mesaj uçmuş :o
Gönderen: HaLiLL - 01 Şubat 2008, 15:43:35
nası uçmuş
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 01 Şubat 2008, 15:45:32
beşiktaş bu kafayla bi halt yapamaz uyduruk adamları alıp geiliyolar sonra geri yolluyolar demiştim
Gönderen: HaLiLL - 01 Şubat 2008, 15:48:24
benim silme yetkim yok belkide foruma atamamışdır bişiy olmuştur ;)

doru diyon bjk adam alıyo da foss
Gönderen: melih123 - 01 Şubat 2008, 18:11:37
 ;)
Gönderen: sinyordemir - 01 Şubat 2008, 22:08:10
türkiyede adam gibi transferi bi fener yapıyo gs bjk ve diğer bütün takımlar dandik adam alıyolar bi tek bjknin delgadosu iyi başka hiç iyi adam alan yok aldınmı carlos gibi deivid gibi maldonado gibi alex gibi hooijdonk gibi adam alacan. kezmanda açılmaya başladı yavaş yavaş adam 2 maçta 6 gol attı. ;)
Gönderen: BF08 - 01 Şubat 2008, 22:15:28
hayırlısı olsun  ;)
Gönderen: El_NiNo - 01 Şubat 2008, 22:28:41
türkiyede adam gibi transferi bi fener yapıyo gs bjk ve diğer bütün takımlar dandik adam alıyolar bi tek bjknin delgadosu iyi başka hiç iyi adam alan yok aldınmı carlos gibi deivid gibi maldonado gibi alex gibi hooijdonk gibi adam alacan. kezmanda açılmaya başladı yavaş yavaş adam 2 maçta 6 gol attı. ;)

maldonado yu belkide ilk defa duydun Hyr ben biliyordum o başka Burda nasıl oynar bilmiyon bilmiyorum bilmiyoruz belki cok iyi transfer belki cok kötü izleceksin sonra yorum yapcaksın  ;) 
Gönderen: DEMON - 01 Şubat 2008, 22:29:35
evet ;)
Gönderen: Abdullah - 02 Şubat 2008, 00:01:22
 ;D ;D
Gönderen: BF08 - 02 Şubat 2008, 11:05:07
 :D
Gönderen: -Qlv- - 02 Şubat 2008, 13:24:33
poposuna hayran kaldım  :-*
Gönderen: HaLiLL - 02 Şubat 2008, 14:02:30
oha lan ibo oha yani ;D
Gönderen: FeaRLeSs - 03 Şubat 2008, 12:33:42
poposunu gösteren adamları almadık merak   etmeyin  siz MALdonadonuzla oynayın

Aynı Memleketten Tello   Var   10 kat iyi Beşiktaşta
Gönderen: bjkserkan - 03 Şubat 2008, 12:42:29
tabıkıde iyi be tello havada karada 10 kat daha iyi valla ayrıca dprıcı alıcaktık poposunu gosterdıgı ıcın almadık bu ne kadar iyi gorucez
Gönderen: PCaNeR - 03 Şubat 2008, 13:02:22
poposunu gösteren adamları almadık merak   etmeyin  siz MALdonadonuzla oynayın

Aynı Memleketten Tello   Var   10 kat iyi Beşiktaşta
Öncelikle neden fbli bi oyuncuya b.k attığınızı hiç anlayamıorum..Genelde fbnin aldığı fazla tanınmamış oyuncular(bkz.deivid) ii adamlar çıkıor..Ama bjk te ne zaman yabancı alsa foss çıktı be kardeşim..Tamam Bobo,Delgado ve Tello istisna onlara lafım yok..Ama bi ricardinhonun alex gibi istikrarlı bir oyun kurucu olarak her maç ii oynadığını görmedim..Veya cissenin çıkıpta orta sahada Aurelio nun yaptığı şeyleri yaptığını görmedim..Yani kısaca önce bizim (sizin deyiminizle MALdonadoymuş)maldonadolarıMIZA laf atacağınıza önce bi adamı izleyin ondan sonra yorum yapın..ve birazda kendi oyuncularınıza bakın..
Gönderen: bjkserkan - 03 Şubat 2008, 13:53:33
delg ado,tello,bobo sen istisna dıorsun fakat sadece bu senelere bakma oncekı senelere bakarsan sewınırım o zamanlar munch amokachı fln daha vardı yanı sızdede okocha fln vardı yıne bjkyle aynı gucte sayılırdı ;) ;)
Gönderen: FeaRLeSs - 03 Şubat 2008, 13:59:07
cisseye bi kere b.k atma   aurelionun yaptığını yapmıyosa en adi o..ç bikere futol bilgimiz kadar konuşalım aurelio  şerefsiz sadece ricardinhoya kafa atarak tanındı  alexe sözüm yok

fbnin aldığı yabancılara bo lsözüm var deividi satıyodunuz geçen yaz noldu?   anelkayı aldınız noldu adam gitmek için 100 türlü sebep aradı gitti şimdi chelsea de

en azından istisnalarımız bol

bobo , delgado ,  cisse , tello , cordoba ,  ferdinand , ricardinho vs.  birsürü 

bunların yanında birsürüde türk süper oyuncularımızı pahalı ücretlere gönderdik

alt yapımız hiç bir klupte yok türkiyde bu zaten bilinen bir durum
Gönderen: HaLiLL - 03 Şubat 2008, 15:35:38
ne demek yok ?

Gs alt yapıları nerdeyse her sene şampiyon oluyor?
Gönderen: Nightmare - 04 Şubat 2008, 15:57:43
cisse aurelio dan 10 kat daha iyidir herkesle bahse girerim...Hatta takımınızda bulunana kemal de aurelio dan çok daha iyi bi oyuncudur... ;)

poposunu gösteren adamları almadık merak   etmeyin  siz MALdonadonuzla oynayın

Aynı Memleketten Tello   Var   10 kat iyi Beşiktaşta
Öncelikle neden fbli bi oyuncuya b.k attığınızı hiç anlayamıorum..Genelde fbnin aldığı fazla tanınmamış oyuncular(bkz.deivid) ii adamlar çıkıor..Ama bjk te ne zaman yabancı alsa foss çıktı be kardeşim..Tamam Bobo,Delgado ve Tello istisna onlara lafım yok..Ama bi ricardinhonun alex gibi istikrarlı bir oyun kurucu olarak her maç ii oynadığını görmedim..Veya cissenin çıkıpta orta sahada Aurelio nun yaptığı şeyleri yaptığını görmedim..Yani kısaca önce bizim (sizin deyiminizle MALdonadoymuş)maldonadolarıMIZA laf atacağınıza önce bi adamı izleyin ondan sonra yorum yapın..ve birazda kendi oyuncularınıza bakın..
Gönderen: Nightmare - 04 Şubat 2008, 15:59:33
zago ve ronaldo + amokachi  + guinti yi unutma bunlar sizin en önemli yabancılarınız hazer + alt yapıda en iyi klüp gs dir tartırşmaya gerek yok oke ;)

cisseye bi kere b.k atma   aurelionun yaptığını yapmıyosa en adi o..ç bikere futol bilgimiz kadar konuşalım aurelio  şerefsiz sadece ricardinhoya kafa atarak tanındı  alexe sözüm yok

fbnin aldığı yabancılara bo lsözüm var deividi satıyodunuz geçen yaz noldu?   anelkayı aldınız noldu adam gitmek için 100 türlü sebep aradı gitti şimdi chelsea de

en azından istisnalarımız bol

bobo , delgado ,  cisse , tello , cordoba ,  ferdinand , ricardinho vs.  birsürü 

bunların yanında birsürüde türk süper oyuncularımızı pahalı ücretlere gönderdik

alt yapımız hiç bir klupte yok türkiyde bu zaten bilinen bir durum
Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2008, 17:50:16
cisse aurelio dan 10 kat daha iyidir herkesle bahse girerim

;D ;D ;D ;D ;D
Gönderen: Nightmare - 04 Şubat 2008, 18:23:57
ya siz varya şöyle defansın önünde dursun saga sola top atsın başka bişey yok ne uzaktan şut ne derin pas ne de gol ama cissede onlar war oke son 3 haftadır gol atıyo adam cisse yi geçtim... iddaa ediyorum m.topal böyle oynarsa euro 2008 de aurelio alınmaz

;D ;D ;D ;D ;D

Gönderen: Hamza - 04 Şubat 2008, 18:36:36
ya siz varya şöyle defansın önünde dursun saga sola top atsın başka bişey yok ne uzaktan şut ne derin pas ne de gol ama cissede onlar war oke son 3 haftadır gol atıyo adam cisse yi geçtim... iddaa ediyorum m.topal böyle oynarsa euro 2008 de aurelio alınmaz

;D ;D ;D ;D ;D

aga yapma Allah aşkına.dünkü gs maçina bakarak bu yorumlari yapiyorsan haklisin ama oyunculari 1-2 maça göre değerlendirmen çok yanliş.aurelio yaklaşik 3-4 senedir fenerbahçede oynuyor ve geldiği günden beri takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu ve türk vatandaşlığına geçip milli takıma kadar yükseldi.şimdi de milli takımda banko oynuyor her maçta.Aurelio ve cisseyi ayni teraziye bile koymam ben
Gönderen: Nightmare - 04 Şubat 2008, 19:25:34
koyma zaten cisse agır basar adamın şampiyonlar ligi finali var ;)

;D ;D ;D ;D ;D

aga yapma Allah aşkına.dünkü gs maçina bakarak bu yorumlari yapiyorsan haklisin ama oyunculari 1-2 maça göre değerlendirmen çok yanliş.aurelio yaklaşik 3-4 senedir fenerbahçede oynuyor ve geldiği günden beri takımın vazgeçilmez oyuncusu oldu ve türk vatandaşlığına geçip milli takıma kadar yükseldi.şimdi de milli takımda banko oynuyor her maçta.Aurelio ve cisseyi ayni teraziye bile koymam ben
Gönderen: PCaNeR - 04 Şubat 2008, 20:04:44
Yaw kardeşim aurelio bi kere fenerin dinamosu ve defans önünün vazgeçilmez ismi..Fb de olmadığı zamanlar fb defanstan zor top çıkarıor..Cisse ve Aurelio konusunda hamzaya katılıorum bende..Deivide gelince..Geçen yaz satıo olabilir ama şu an adam kendini geliştirmiş durumda ve takıma olumlu şekilde katkısı var..orta sahada yaptığı toplarla rahatlatıor..Anelka ise keyfinden oynamadı..Şerefsiz parayı aldı sadece artisliğine oynadı sürekli çalımlar vs. ama hiç bi b.k yapamadığı da dorudur..Çünkü OYNAMADI!!!