Son tarih ne zaman ballack yoqta :S msn ekledim online değil ağlardada göremedimmsnde bekle sen o sana mesaj atar birazdan
1o Dk Bekle Gelmesse Hukmen Yazarsın ;)ok
1o Dk Bekle Gelmesse Hukmen Yazarsın ;)
Evet SenıdE Aldm ;)eyw mesut
hükmen yok
hükmen yok3. sayfada wolfün mesajı var onu okur istersen. 10 dk bekle gelmezse hükmen yazarsın dedi. ben 15 dk bekledim novasiska yok. hükmen yazdım. artık geçti ;)
novasiska geldi girelimmi bizgirin maça
yarım saat bekledim artık. süresi bitti adamın yazdım hükmen. adam geldi girelim maça diyo olabilirmi böle bişey ya
yhaa adimnLer size diom 2 kişi yedk eqer aLmıcksanz söyLeyn yhaa boşuna bekLmiyek sap ap sizden yanıt bekLiym bişey söyLyn artk >:( >:( >:( >:( >:( >:(tamam kardeş sakin ol olmayan biri olur elbette
tamam kardeş sakin ol olmayan biri olur elbette
off ballack hala yoq abi ya :s msn de yoq
Herkese Başarilar beyler tam 10 dakika önce uyanabildim vala gelir gelmez geçtim pc başina ;D
RAPTOR 3-2 KARTALEMRE KAZANAN RAPTOR..........
Herkese Başarilar beyler tam 10 dakika önce uyanabildim vala gelir gelmez geçtim pc başina ;D
şükür bi admin sonund.Ldi knka yha 10dkr 4-5 kişi yoq dio 2-3 sayfLr 15dkdır yedk kayıd oLrak bekLyom birinin yerine aLın artk :'( :'(
önemli değil ilk ağdayım Nick : yazar zaten ;)
;)Herkese Başarilar beyler tam 10 dakika önce uyanabildim vala gelir gelmez geçtim pc başina ;D
şükür bi admin sonund.Ldi knka yha 10dkr 4-5 kişi yoq dio 2-3 sayfLr 15dkdır yedk kayıd oLrak bekLyom birinin yerine aLın artk :'( :'(
Kardeş ben seni eşleşmelere yaziyorum şimdi.bir üst tura yükselen katilimci sayisina göre bir format buluruz.Kimse açikta kalsin istemiyorum.Bol Şans :)
lejyoner ben bütün sayfaları okudum ama henüz net olarak olmayan göremedim.Biraz daha bekle
;)Herkese Başarilar beyler tam 10 dakika önce uyanabildim vala gelir gelmez geçtim pc başina ;D
Kardeş ben seni eşleşmelere yaziyorum şimdi.bir üst tura yükselen katilimci sayisina göre bir format buluruz.Kimse açikta kalsin istemiyorum.Bol Şans :)
NONAME - LEJYONER TURNUVAYA DAHİL OLMUŞTUR..!!
(http://img204.imageshack.us/img204/329/demon1mp8.jpg) (http://imageshack.us)WOLF - ENES_T
BALLACK - GRANİT
BJKSERKAN - BF08
LAMPARD - LEGEND MEAN
STALKER - NOFEAR
TELEPHONE - KML
SİNYORDEMİR - NOVASİSKA
LEADER - KURTOKO
HAKKARİLİ_GENC - CEVDET
WOLFBORQ - HAWK
KILAVUZ - ARSLAN75
KARTAL_HALİL - HAZER
BELA07 - DR SCREAM
NİGHTZOOM - LARENUF
RAPTOR - KARTAL EMRE
MELİH123 - BİGSEXY
PESİMİST - EL_NİNO
NONAME - LEJYONER
ANGELMAN 1-3 İNVİNCİBLE
NOT:Yanlıslık Oldugundan HAWK Direk Üst Turda !
noname msn adreini ekLdm sende ağ.ir artık yada
şuna geL
lejyoner38
şifre :123
BF08 1- 0 SERKANtebrikler kanka master lig maçını yap
şuna geL
lejyoner38
yha beyLr son bişey dha :-[ :-[
benm rakibi deqiştrseniz ne hamayı ekLedi nede msnyi açıyo >:( >:( :D :D :-[ :-[
şuna geL
lejyoner38
yha beyLr son bişey dha :-[ :-[
benm rakibi deqiştrseniz ne hamayı ekLedi nede msnyi açıyo >:( >:( :D :D :-[ :-[
Yaw ne kadar sabırsızsın bekle biraz
BF08 1- 0 SERKAN
BF08 1- 0 SERKANtebrikler kanka master lig maçını yap
BF08 1- 0 SERKAN
Tebrikler aga
2. tur ne zaman baslar ona göre fast cup lar var da tahmini bi süre adminlere duyulurur....
Granit,Kahvalti hazir.ben az sonra geliyorum kardeş
saat 2La ne kahvaLtsı :D :D :D
larenuf 2-0 NİGHTZOOM
saat 2La ne kahvaLtsı :D :D :D
agam saat 9 da uyudum bu gün ( sabah :)))
anca kalkabildim
larenuf 2-0 NİGHTZOOM
beyler lutfen sohbetleriniiz sohbet yerinde yapın msj ların cogıu boş boş msjlar lutfen sohbet yerinde yapalım ;) ;);D ;D
ya ben anlamıyorum bu işi kayda gelince herkes var maç olunca yarıdan çoğu yok
bi sürü eşleşmede 2 tarafta yok napcaz
granit : 3 - Ballack : 0 hükmen
kahvaltıdayım dedi bidaha gerlmedi iki saattir bekliyorum başka çarem kalmadı sitedede bişiy yazmadı :(
oynamayanları atın dierleri devam etsın sayıyı azaltın işte bizmı solıcez onuda hayret bişi ya kardesım 1 saat olur ffc 3 saat oldu hala bitiremedık . Beyler biraz daha cabuk lutfen ....
ya hadi ama ya insanı çileden çıkarıyonuz hamza senden beklemezdim böle sorumsuz bi davranışı
TELEPHONE 2 - 3 KML
ok hamza bi bakıma sende haklısın ama diğer arkadaşlarada sinir oldum. kayıt olup maç yapmıyolar ya. neyse sen üst tur kuraları çek ;)ya hadi ama ya insanı çileden çıkarıyonuz hamza senden beklemezdim böle sorumsuz bi davranışı
Gürkan Her türlü eleştiriye açığım kardeşim ama üyelerimize elimizden gelen en iyi hizmeyi yapmaya çalişiyoruz burada.dün sabah 5.30 a kadar sitedeydim.hal böyle olunca erken kalkamadim tabi ve maçimiza geç girdik
şimdi oynadik zaten.ben hemen çekiyorum bir üst turu
ok hamza bi bakıma sende haklısın ama diğer arkadaşlarada sinir oldum. kayıt olup maç yapmıyolar ya. neyse sen üst tur kuraları çek ;)ya hadi ama ya insanı çileden çıkarıyonuz hamza senden beklemezdim böle sorumsuz bi davranışı
Gürkan Her türlü eleştiriye açığım kardeşim ama üyelerimize elimizden gelen en iyi hizmeyi yapmaya çalişiyoruz burada.dün sabah 5.30 a kadar sitedeydim.hal böyle olunca erken kalkamadim tabi ve maçimiza geç girdik
şimdi oynadik zaten.ben hemen çekiyorum bir üst turu
YA HAMZA BEN DE GIREYİM galmeyen biri yerine
ben namaz kılıyorum 10 dk sonra burdayım İNŞALLAH.
(http://img204.imageshack.us/img204/329/demon1mp8.jpg) (http://imageshack.us)WOLF 3 - 0 ENES_T
BALLACK 1-0 GRANİT
BJKSERKAN 0-1 BF08
LAMPARD - LEGEND MEAN
STALKER 3-0 NOFEAR
TELEPHONE 2-3 KML
SİNYORDEMİR 4-1 NOVASİSKA
LEADER 3-0 KURTOKO
HAKKARİLİ_GENC 0-4 CEVDET
WOLFBORQ 0-3 HAWK
KILAVUZ 0-3 ARSLAN75
KARTAL_HALİL 0-3 HAZER
BELA07 0-3 DR SCREAM
NİGHTZOOM 0-2 LARENUF
RAPTOR 3-2 KARTAL EMRE
MELİH123 0-3 BİGSEXY
PESİMİST 3-4 EL_NİNO
NONAME 1-2 LEJYONER
ANGELMAN 1-3 İNVİNCİBLE
NOT:Yanlıslık Oldugundan HAWK Direk Üst Turda !
hamza bide yedeklerimi beklicez 4 ünüde diskalifiye etsen olmazmı ??? ???
2 saattir burda beklıorum.. yedek dıe herkes yinide hukmen yazıo
biraz fazla uzamadı mı 1. tur ödüllü olmasa katlanılmaz bu kadar....
2 saattir burda beklıorum.. yedek dıe herkes yinide hukmen yazıo
hmza abı tskkr ederm ben ykken ıyı ıdare etmıssın ben 1 saat sonra gelecegım eve ondan sonra maclarımı yapsam cok erken saat vermıssın