Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Guiza - 18 Mayıs 2008, 20:21:48
-
Hamza 1 Hazırana Kadar Sitede Olmucak ! Yogun Sınavları Nedenıyle Sıteden Uzak Kalacak Hamzayı Arayan Arkadaslar 1 Hazıranı Beklesın :)
1 Hazırandan Sonra Oyunsiteniz Eski Günlerine Dönecek !
-
Hamzayada İyi Çalısmalar İnş İyi Geçer Sınavları :)
-
HAMZA KARDEŞİM SANA SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİM . SINAVLARINA İYİ ÇALIŞ . KENDİSİ 10 - 12 GÜN GİREMİYECEK ARKADAŞLAR...BU SÜRE İÇERSİNDE SİTEYİ BÜYÜTMEK BİZE DÜŞÜYOR . HEPİMİZ EL ELE VERİP DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ .
-
ağzımdan caldın lafı ağzına bas
HAMZA KARDEŞİM SANA SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİM . SINAVLARINA İYİ ÇALIŞ . KENDİSİ 10 - 12 GÜN GİREMİYECEK ARKADAŞLAR...BU SÜRE İÇERSİNDE SİTEYİ BÜYÜTMEK BİZE DÜŞÜYOR . HEPİMİZ EL ELE VERİP DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ .
-
Sizleri Böyle Çalışmaya Hevesli Görünce gerçekten Çok mutlu oldum arkadaşlar..bu gece sizinle beraber olacağim son gecem..Yaklaşik 11-12 gün boyunca online olamayacağim malesef.belki arada int-cafeden girip bakarım biraz..Bu süre zarfında site sizlere emanet.Gözünüz gibi bakacağınızdan hiç şüphem yok.Hepiniz Allaha emanet olun
-
:-*
-
sende allaha meanet ol hmza abi gözün arkada kalmasın
Sizleri Böyle Çalışmaya Hevesli Görünce gerçekten Çok mutlu oldum arkadaşlar..bu gece sizinle beraber olacağim son gecem..Yaklaşik 11-12 gün boyunca online olamayacağim malesef.belki arada int-cafeden girip bakarım biraz..Bu süre zarfında site sizlere emanet.Gözünüz gibi bakacağınızdan hiç şüphem yok.Hepiniz Allaha emanet olun
-
inşllh yazılılarını kurtarırsın
-
sende allaha emanet ol abi allah yardım etsin sınavlarında!
-
kolay gele hamza ;)
sınavlarında başarılar..
-
Hepiniz Sağolun arkadaşlar..Ara Sıra gireceğim böyle cafeden Siteyi kontrol etmek için
-
Hepiniz Sağolun arkadaşlar..Ara Sıra gireceğim böyle cafeden Siteyi kontrol etmek için
nenden ev yasağımı var ;D
-
;D
-
hamza pn bakarmısın su anda onlinesin
-
:d ehehe yok öyle bir şey :)
-
:d ehehe yok öyle bir şey :)
;D ;D şakaydı ztn ;)
-
;D ;D ;D
-
:)
-
Geldim beyler :)
Sabiti İndiriyorum
-
:-\ ;) :)