Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: m3t3d1nh0 - 24 Mayıs 2008, 21:26:49
-
Hamza abi bu hafta sen ooldun diğer haftaya adayım çok çalıştım bugün bayağı msj kastım ve paylaşım yaptın
-
Açıkçasi Bu Haftanin Üyesi seçilmeyi hak edecek bir şey yapmadim :) Sınavlardan dolayi girememiştim fazla..Kim seçmişse teşekkür ediyorum yinede
Bu uygulamayi Biraz Daha geliştirelim isterseniz.Şikayet Öneri Bölümüne Bir alt bölüm açabiliriz Mesela.aday olmak isteyenler adını yazdırır.Haftanin üyesi seçilene de ödül veriririz
-
eet böyle bişe düşünmüştüm ama belirtemedim işte şimdi ben başlatmış oldum bu hafta ben olabilirmiyim yanni haftaya ondan sonra adaylı olsun bu hafta çalılşıorum
-
eet böyle bişe düşünmüştüm ama belirtemedim işte şimdi ben başlatmış oldum bu hafta ben olabilirmiyim yanni haftaya ondan sonra adaylı olsun bu hafta çalılşıorum
Tamam Mete..Bu Hafta Seni yaziyorum.Son 1-2 Günde İyi çalişmişsin.Teşekkür ederim
-
ballack msn gel acil noldu hemen cıktın
-
OLÖM BEN SENDEN FAZLA YAPTIM AMA OLAMIOM SIRANI BEKLE
-
;D
-
Tamam Mete..Bu Hafta Seni yaziyorum.Son 1-2 Günde İyi çalişmişsin.Teşekkür ederim
Hamza abi bu haftanın birincisine felan rep ödülü olsun aslinda güzel olurdu ortalık kızışırdı biraz :D mesela hafta nin birincisine +100 ayın birincisine +250 olabilir
-
olabilir ben bir seneye adayım