Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => NBA LİVE 07 TURNUVALARI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => 12.NBA LİVE 07 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 26 Mayıs 2008, 15:08:32
-
SELAMÜN ALEYKÜM BEYLER SANAL ALEM ARTIK TERS GELMEYE BAŞLADI..ALLAH RAZI OLSUN İYİ GÜNÜMÜZ KÖTÜ GÜNÜMÜZ OLDU AMA ARTIK SONUNA GELDİK..EMEKLERİM ORTADA KİM NE KONUŞURSA KONUŞSUN HAKKIMDA SANALDA TERS KONUŞSALAR NE OLUR DÜZ KONUŞSALAR NE OLUR BENİM İÇİN FARK ETMEZ..BİLİYORSUNUZ NASIL BİRİYİM AŞAĞI YUKARI SÖZÜNDE DURAN SANALDA GİDER YAPMAYAN GÖNÜLLERİN EFESİ ORTAMLARIN DELİSİ OLDUM AMA ARTIK HAYAT SANAL ALEME İZİN VERMİYOR.
SANAL ZATEN BOZAR BENİ BENİM GİBİ TEK TÜK VAR SANAL ALEMDE OYUNSİTENİZ İLK VE SON SİTEM OLDU.
ADMİNLİĞİMİDE İSTER ALI İSTER ALMAYIN BUNDAN SONRA GELİRSEM İMZA VS ÖNEMLİ HABERLER İÇİN GELİCEM PORTALIDA ABDULLAHA DEVREDİCEM...HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN...SADEC OYUNSİTENİZ DEĞİL HEPSİNİ BIRAKIYORUM...KİMSEYLE DARGINLIĞIM YOK ARKADAN KONUŞMADIM KONUŞMAM BENDE KİMSEYE NE YAPTIYSAM AFFEDİN..SİZDEN TEK İSTEĞİM VAR ODA
HAKKINIZI HELAL EDİN..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN...TEK TEK İSİM İSTERSENİZDE ONUDA YAZARIM
BALLACK
CRİME
NİGHTMARE
HARUN
İZMİRLİ2
KILAVUZ
HALİL
METE_DİNHO
SİNOPLU
GÜRKAN
DİEGO
R3s0rces
Big_Sexy[Arkamdan konuşmusşsun biri söyledi ama eywallah ;) ]
DRAGON_POWER
FORCE23
KORSAN06
-CARLOS-
BY_ROBİN
XELL
BELKİ YAZMADIKLARIM OLUR SIRAYADA BAKMAYIN SAKIIN HEPİNİZİN BENDE YERİ AYRI ALLAHA EMANET OLUN ;)
;)
-
Hayırdır cemil
net mi kapandı işe mi başlıyon neden ney ?
-
Hayırdır cemil
net mi kapandı işe mi başlıyon neden ney ?
net kapanma falan yok öyle gerekiyor bizim ortam farklı ;) yazında sanala yerine işe girerim daha karlı çıkarım ;)
-
aynen bNde bırakcam :)
-
gitme bea cemil >:(
-
OOO Herkes Bırakıyo Aga Naptnz Yha ??? Böle Giderse Bende Bırakcam :-\
-
OOO Herkes Bırakıyo Aga Naptnz Yha ??? Böle Giderse Bende Bırakcam :-\
benim nedenlerim var mesut sizin gibi olsa inan sonuna kadar devam ederim ;)
-
:(
-
Üzüldüm walla iyi günlerimizde geçti kötüde ama hep beraber olduk belki bir daha görüşemeyiz hakkını helal et
-
eyw cemil iyi davran kendine
hamza cemilin rübtesini bana verion di mi
-
sitede sadece güvenlik için gelicem tema vs ;) benim rütbe kimseye gidemez... mesajın dha 10 site hala bana emanet hamza gelene kadar da bana olucak sonra o ne yaparsa yapar ;)
Üzüldüm walla iyi günlerimizde geçti kötüde ama hep beraber olduk belki bir daha görüşemeyiz hakkını helal et
helal olsun kardeşim sende hakkını helal et
-
sitede sadece güvenlik için gelicem tema vs ;) benim rütbe kimseye gidemez... mesajın dha 10 site hala bana emanet hamza gelene kadar da bana olucak sonra o ne yaparsa yapar ;)
helal olsun kardeşim sende hakkını helal et
mesaj 10 falan da Diego ben onu napıcaz cemilim :D orda 15000 mesaj falan var
-
;D
-
öle desene :D
-
öle desene :D
hacı sen gene private verse
-
KAnka wallaha çok üzüldüm hkkını helal olsun sende bizimkini healal et
-
Yapma be Cemil.Bu Konuyu seninle özelden konuşmak istiyorum.Cuma Günü Mutlaka Konuşalim kardeşim
-
Yapma be Cemil.Bu Konuyu seninle özelden konuşmak istiyorum.Cuma Günü Mutlaka Konuşalim kardeşim
Gerek yok Hamza önce msnde sildim tüm sanaldakileri sıra geldi sitelere bize ters be nasıl girdiysek bu yavşak sanala çıkmasınıda biliriz ;) emin ol bizim ortam yeter bize gerektiğinde abilik yapıyoz gerektiğinde abilerimizi dinliyoruz ;)
-
naz yapma cemil :)
internet baslandımı kolay kolay bırakılmaz. İntertle gecirdigim 8 sene bana bunu ogretti.
Bugun bırakırsın , yarın tekrar ararsın , oburgun 5 dk bakayım dersin diğer gun topluca gelirsin.
Benden sana soylemesi aga.
Oyunsiteniz.com da sana kapımız her zaman açık. Allaha emanet ol. Ama bence yinede aptallık etme
-
naz yapma cemil :)
internet baslandımı kolay kolay bırakılmaz. İntertle gecirdigim 8 sene bana bunu ogretti.
Bugun bırakırsın , yarın tekrar ararsın , oburgun 5 dk bakayım dersin diğer gun topluca gelirsin.
Benden sana soylemesi aga.
Oyunsiteniz.com da sana kapımız her zaman açık. Allaha emanet ol. Ama bence yinede aptallık etme
ben bırakırım apo ne zmn adam akıllı başladım ki ;) biz sanaldaki yalanları hayatta gerçek olarak uyguluyoz..naz maz ne ayak ;) bıraktım bile sayılır am yazın ent görceksiniz ;)
-
SELAMÜN ALEYKÜM BEYLER SANAL ALEM ARTIK TERS GELMEYE BAŞLADI..ALLAH RAZI OLSUN İYİ GÜNÜMÜZ KÖTÜ GÜNÜMÜZ OLDU AMA ARTIK SONUNA GELDİK..EMEKLERİM ORTADA KİM NE KONUŞURSA KONUŞSUN HAKKIMDA SANALDA TERS KONUŞSALAR NE OLUR DÜZ KONUŞSALAR NE OLUR BENİM İÇİN FARK ETMEZ..BİLİYORSUNUZ NASIL BİRİYİM AŞAĞI YUKARI SÖZÜNDE DURAN SANALDA GİDER YAPMAYAN GÖNÜLLERİN EFESİ ORTAMLARIN DELİSİ OLDUM AMA ARTIK HAYAT SANAL ALEME İZİN VERMİYOR.
SANAL ZATEN BOZAR BENİ BENİM GİBİ TEK TÜK VAR SANAL ALEMDE OYUNSİTENİZ İLK VE SON SİTEM OLDU.
ADMİNLİĞİMİDE İSTER ALI İSTER ALMAYIN BUNDAN SONRA GELİRSEM İMZA VS ÖNEMLİ HABERLER İÇİN GELİCEM PORTALIDA ABDULLAHA DEVREDİCEM...HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN...SADEC OYUNSİTENİZ DEĞİL HEPSİNİ BIRAKIYORUM...KİMSEYLE DARGINLIĞIM YOK ARKADAN KONUŞMADIM KONUŞMAM BENDE KİMSEYE NE YAPTIYSAM AFFEDİN..SİZDEN TEK İSTEĞİM VAR ODA
HAKKINIZI HELAL EDİN..HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN...TEK TEK İSİM İSTERSENİZDE ONUDA YAZARIM
BALLACK
CRİME
NİGHTMARE
HARUN
İZMİRLİ2
KILAVUZ
HALİL
METE_DİNHO
SİNOPLU
GÜRKAN
DİEGO
R3s0rces
DRAGON_POWER
FORCE23
KORSAN06
-CARLOS-
BY_ROBİN
XELL
BELKİ YAZMADIKLARIM OLUR SIRAYADA BAKMAYIN SAKIIN HEPİNİZİN BENDE YERİ AYRI ALLAHA EMANET OLUN ;)
;)
CEMİL
ABİ
SANA
BURDAN
Bİ
UCARIM
GÖRÜRSÜN
NEDEMEK
GİTMEK
YAA
MANYAKMISIN
SENİ
SİTEYE
GETİRENE
KADAR
TELEF
OLDUM
HA
HAYIR
GİTMİCEKSİN
BURDA
KALCAKSIN
BAŞKA
SİTEYE
GİDİOSAN
YOLUN
ACIK
OLSUN
AMA
BURDA
KALCAĞINDAN
EMİNİM
-
:D
-
:D
-
ne sırıtıonuz yaww ;D
-
;D
-
olm manyak mısın diyecem ama cemil görmemiştir ;D
-
BALLACK
CRİME
NİGHTMARE
HARUN
İZMİRLİ2
KILAVUZ
HALİL
METE_DİNHO
SİNOPLU
GÜRKAN
DİEGO
R3s0rces
DRAGON_POWER
FORCE23
KORSAN06
-CARLOS-
BY_ROBİN
XELL
;)
CEMİL
ABİ
SANA
BURDAN
Bİ
UCARIM
GÖRÜRSÜN
NEDEMEK
GİTMEK
YAA
MANYAKMISIN
SENİ
SİTEYE
GETİRENE
KADAR
TELEF
OLDUM
HA
HAYIR
GİTMİCEKSİN
BURDA
KALCAKSIN
BAŞKA
SİTEYE
GİDİOSAN
YOLUN
ACIK
OLSUN
AMA
BURDA
KALCAĞINDAN
EMİNİM
SEN ÇOK ZIPLIYON BU ARALAR :) ÇAĞIRMASAYDIN O ZAMAN A-Q DELİ ETME ŞİMDİ SİLERİM BU ÜYELİĞİNİDE SENİDE :)
-
SİLER WALLA
-
WALLAA
-
Geri gelecektir emin olun kolay kolay ayrılamaz bizden cemil kardeşim yazın 3 ay bırak kışa bekliyoruZ seni
-
Üzüldüm Kanka...Ben Hakkımı Helal Ettim...Sende Et...İyi Kötü Günlerimiz Geçti Ama Olsun...Hepsi Eğlenceliydi...
ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM!!!
-
her ne kadarda aramız iyi olmasa yada arada bazı oalylar olsada HAkkımı Helal ediyorum Kardeş Herşey Sanal Değil Ama Sanalda Bir Yerde Lazım
-
;)
-
:-\
-
ne oldu melih
-
AZ KALDI BEYLER :) TEMMUZUN BAŞINDAN İTİBAREN SANALLA İŞİM BİTİYOR O GÜNE KADAR OYUNSİTENİZE ÇALIŞMALARIM DANDİKTE OLSA DEVAM EDİYOR..
-
Güle güle kardeş umarım hep mutlu olursun hayatta hakkım helal olsun saten hakkıma girmemişsindir .... ;)
-
Güle güle kardeş umarım hep mutlu olursun hayatta hakkım helal olsun saten hakkıma girmemişsindir .... ;)
Nerelerdesin sen gözükmüyorsun ne günlerdi be :) eyvallah kardeşim..
-
kal burda cemil abi yaa
-
agam neredesin sen ;D
-
ÖNCELİKLE SELAMÜN ALEYKÜM İNŞALLAH TAMAMINI OKURSUNUZ BEN LeGeND-MæN fenerkral aklınca bana ceza verdi rütbemi aldı istesem siteninde fenerkralında a.q dım..ama kardeşlerimsiniz hepiniz helallik aldım alamadığım varsada hepsine hakkımı helal ediyorum...nasıl geldiysek öyle gideriz sanalla işim tamamen bitmiştir artık sizi bindebir dışardan izlicem imza yarışmaları bölümünüde birisine devrediyorum kim alırsa artık..Ben yapacağımı yaptım iyisiyule kötüsüyle 3 yıl geçti..hepiniz kardeşiminiz allaha emanet olun hamza msn ye gel faln deme hiçbiriniz yoksunuz artık mmevzu mu oldu artık çağırmayın,site mi çöktü çağırmayın tatsızlık mı oldu çağırmayın herşeyimi verdim bu siteye ama bi karşılığını alamdım neyse alışkınız hepiniz allaha emanet olun ilk ve son mesajım olarak bilin..
hee sanada gelince fenerkral kendini belkide kral sanıyorsundur inan senin gibi çok kral indirdim indiriyomda ama sen gerçek değil sanal kralsın sana çok şey yapardım diğerlerine yaptığım gibi ama o şerefsizlerden asla olmadım olmamda ;)
-
YAPMA BE CEMİL BENİM HAKKIM GEÇTİYSE HELAL OLSUN HELAL ETTİGİN İÇİN TŞK
-
Cemil Abi Hakkım Geçtiyse Hellal Olsun
-
Hadi bee
gitmeseydn keşke kardeş ya :(
-
cemil ben seni severdim ama senın en son ki msn konusman bana cok dokundu
-
Kilit+Çöp :)