YHA BN TAM HESAPLIYAMIYORUM HAMZAABİ ŞİMDİ KAÇ ANKET AÇARSAM BİTCEK ??? KONU SAYISINA GEÇİYO YHA :/ ONDAN
hamza bu konu için acil msn ye gel
ya ben pazar günü başlıcak diyodum o zmn mesaj sayım 12.xxx di we hmn çoğaltmya basladım ne yapacağım yaa topic sayımda 2500 müydü neydi
öff ya tmm ben katılmıcam yarışmaya ben hep pazar günü baslıcak die buluodum :(
atmıcam ya canım istemi milleti gördükce canım istemi mesela benden az topic açanlarla aynı seviyedeyim
atmıcam ya canım istemi milleti gördükce canım istemi mesela benden az topic açanlarla aynı seviyedeyim
ama 1.5 senedir bu forumdayım 2700 tanede topicim war hepsi yararlı bak spor bolumune bak sağlık bolumune bak sarkı bolumune
nekadar zamanımız var kanka ?
1 hafta kardes
hamzacım msn e gelirmisin :)
valla çarşambaya kalmıcak çünkü 100 konu kaldı onu cuma günü atarım ve msjlarımıda saten rapor edilmedede yazacam onun için sorun yhoknekadar zamanımız var kanka ?1 hafta kardes
evet bir hafta süremiz var arkadaşlar..
11 Haziran Çarşamba Akşamı Baraji Geçip Oylamaya Girmeye Hak Kazananlar Duyurulacak
BEN NERDEYİM .
Beyler 1gündür pcde yokum ama suhaftasonu fırtına gibi escem görürsünüs
Hamza abi 103 konu açmışsın geriye 197 konun kalıyor
BALLACK
(http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=2325;type=avatar)
KONU SAYISI : 11.383
ANKET SAYISI : 110
BARAJI GEÇMESİ İÇİN ULAŞMASİ GEREKEN MESAJ SAYISI : 125.843
BARAJI GEÇMESİ İÇİN ULAŞMASİ GEREKEN KONU SAYISI : 11.683
KUSURA BAKMA HAMZA ABİ BURDA DEĞİLDİM
DÜN HİÇ OLAMADIM ABİM ONLİNEDİ BUGÜN AMA FULL ONLİNEYİM AMA HAMZA ABİ BİTTİ DÜN SÜRE SEN HALA BEKLİON YARIŞMANIN SÜÜRESİ DÜN BİTMİŞTİ:-*