Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 15. OYUNSİTENİZ FİFA 06 TURNUVASI => Konuyu başlatan: amett - 30 Ağustos 2006, 14:39:00
-
SEVGİLİ ARKADAŞLAR 15.FİFA 06 CUP BİRİNCİ TUR EŞLEŞMELERİ MAÇ SONUÇLARİNİZİ LÜTFEN BU KONUYA YAZİNİZ .1. TUR MAÇLARİ İÇİN SON GÜN 1 EYLÜL CUMA GÜNÜDÜR HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
-
giddy-zehir :2-1
zehir-giddy :2-4
-
İlk Maç
Meslord: 4-1 :Yiğit
İkinci maç
Meslord: 4-2 :Yiğit
Centilmence bir maç oldu Yiğit arkadaşımıza teşekür ediyorum.
-
Oltan-28:2 akustik.gitar:0
ikinci maç:
akustik.gitar:2 - oltan-28:1
-
agit - sony_harun
1.maç agit 4 - 3 harun
2.maç agit 6 - 0 harun
-
Hamza : 1 - 3 : Gfb_sero
Gfb_sero : 3 - 4 : Hamza
Hamza kardeşimi tbrk ediyorum elenmesine rağmen çok iyi mücadele etti kendisi yürekten kuutluyorum ama gülen taraf ben oldum ;D ;D ;D
-
amett kardesim ya bugun son gün bu king_arthur msni açmıo napcam yaw baksana eger bugunde açmassa ben yenmiş sayılcam dimi
-
Hamza : 1 - 3 : Gfb_sero
Gfb_sero : 3 - 4 : Hamza
Hamza kardeşimi tbrk ediyorum elenmesine rağmen çok iyi mücadele etti kendisi yürekten kuutluyorum ama gülen taraf ben oldum ;D ;D ;D
gerçekten müthiş maçlar oldu ikinci maçi kazanmasini bildim ama ilk maçtaki 2 farkli yenilgiden dolayi turu geçemedim . gerçekten adına yakişir maçlar oldu . tebrik ederim serhat . turnuvanin kalan kısmında başarilar dilerim ;)
-
Saol hamza kardeşim . Senin öcünü almak için kupayı kazanıcam merak etme ;D ;D ;D ;D
-
Saol hamza kardeşim . Senin öcünü almak için kupayı kazanıcam merak etme ;D ;D ;D ;D
hadi le ne öcüymüş o inş sen karşıma çıkarsında grşrz senle :P :P :P fazla büyük konuştum galiba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
yaww şu maçlarını yapmayanlar yapsın artık maçlarını...
-
yaww şu maçlarını yapmayanlar yapsın artık maçlarını...
BU AKŞAM SON ZATEN ARKADAŞİM . EĞER MAÇLARİNİ YAPMAMİŞ OLURSA HÜKMEN YENİK SAYİLACAK VE HİÇ BİR İTİRAZ HAKKİ BULUNMAYACAK
-
sağol hamza kardeş.