Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: DEMONTR !!! - 08 Haziran 2008, 12:23:01
-
AGA WOLF VE DE SOUZA DEMİN FENERKRALI ŞİKAYET ETTİLER SANIRSAM FENERKRAL , WOLFUN VE DE SOUZA'NIN
RÜTBELERİNİ ALMIŞ..
BENİM SENİ ÇAĞIRMAMI RİCA ETTİLER, BENDE YAPIYOORUM . ACİL MSN YE GELCEKMİSİN...
EDİTED : ŞİMDİK GÖRÜYORUMKİ AŞAĞIDA DİĞER HERKESİN RÜTEBELERİ ALINMIŞ :-[
-
nee bnım aldılarmı
-
sorunu çozuolar şuan sanırsam..
-
[b TMM
-
:)
-
-
-
NOLUYO HERKESİN RÜTBELERİ GİTMİŞ
-
evet
-
:-\
-
snn burda işin yok demon gidipte trfifaya yalakalık edenlerin burda işi yok [özenti site trfifa] ;)
-
La bu sütü bozuk hala mesajmı atıo :D
-
snn burda işin yok demon gidipte trfifaya yalakalık edenlerin burda işi yok [özenti site trfifa] ;)
özentinin önde gideni :D
-
biz ne yapsak aynisini taklit ediyor adamlar :=) sitelerini ilk açtiklarinda girip bakmiştim..bizim katagori ve bölümleri tanimlamalariyla beraber " Copy Paste " Yapmişlar :D
Ama Onlarin gözden kaçırdıklari bir şey var
" Taklidi Edilen Aslını Yüceltir "
-
biz ne yapsak aynisini taklit ediyor adamlar :=) sitelerini ilk açtiklarinda girip bakmiştim..bizim katagori ve bölümleri tanimlamalariyla beraber " Copy Paste " Yapmişlar :D
Ama Onlarin gözden kaçırdıklari bir şey var
:(alk)
-
Nokta .![/b]
-
ben bu soze icerim hamza