Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => 18.FİFA 06 TURNUVAMIZ => Konuyu başlatan: gfb_sero - 03 Eylül 2006, 22:29:57
-
18.FİFA CUP 1.TUR EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . 1.TUR MAÇLARİ İÇİN SON GÜN 5 EYLÜL SALIGECESİDİR . MAÇ SONUÇLARİNİZİ AŞAĞIYA YAZINIZ . KARŞİLAŞMALAR RÖVANŞSİZ OYNANACAKTİR HEPİNİZE BAŞARİLAR DİLERİM
GFB_SERO - SONY_HARUN
HAMZA - ONİX
AMETT- BECKHAM06
GRKM - MUHAMMED TALHA
HAKAN1989 - MESLORD
EKO - CAPSLOCK
DECO91 - SCARY
FUİS - ANELKA_39
-
kardes sanırım rovanssız(tek maç) oldugunu yazmayı unutmussun!
-
kardes sanırım rovanssız(tek maç) oldugunu yazmayı unutmussun!
ben şimdi editledim kardeşim mesaji karşilaşmalar rövanşsiz oynanacaktir . başarilar dilerim ;)
-
scary-mann-4 deco91-1
-
scary-mann-4 deco91-1
ne çabuk oynadiniz :D
-
istediğimiz takımımı alcaz
-
evet kardeş takım seçmek serbest
-
ABİ SİZ DAHA 18 BİTMEDEN 19 . TURNUVAYI YAPIYORSUNUZ BUNE HIZ AMA İYİ YANİ BİR GÜNDE 16 KİŞİ DEĞİL 100 KİŞİOLSA GELİYOR!!!
-
ABİ SİZ DAHA 18 BİTMEDEN 19 . TURNUVAYI YAPIYORSUNUZ BUNE HIZ AMA İYİ YANİ BİR GÜNDE 16 KİŞİ DEĞİL 100 KİŞİOLSA GELİYOR!!!
kardesim yapılıo çünkü herkes ayrı 18. amett 19. gfb_serooo
-
HAMZA 4 - 2 ONİX
REAL MADRİD 4 - 2 JUVENTUS
(http://www.myehost.de/resim/images/tvB63950.jpg)
ÖZELLİKLE 10 KİŞİ KALDİKTAN SONRA ÇOK ZOR ANLAR YAŞADİM ANCAK MAÇİ KAZANMASİNİ BİLDİM . ONİX KARDEŞİMİ HARİKA OYUNUNDAN DOLAYİ TEBRİK EDERİM . ADINA YAKİŞİR BİR MAÇ OLDU . TEŞEKKÜRLER ONİX
-
ii maçtı benim 10 kişi kalan rakiplere karşı oynayamadığımı herkes bilir...yüreğim el vermiyor:) ;D ;D TEBRİK EDERİM KARDEŞİM SENİ!!!
-
EKO 3-1 CAPSLOCK
-
tebrikler eko ;)
-
SAOL KARDEŞİM SENDE İİ OYNADIN GÜZEL MAÇTI
-
ii maçtı benim 10 kişi kalan rakiplere karşı oynayamadığımı herkes bilir...yüreğim el vermiyor:) ;D ;D TEBRİK EDERİM KARDEŞİM SENİ!!!
VALLA ARKADAŞİM HİÇ DE ÖYLE DEME O ACEMİCE HAREKETİMDEN SONRA KALEMİ ABLUKAYA ALDİN . NEYSEKİ ŞANS BENDEN YANA İDİ KARTTAN SONRA GOL OLMADİ SON DAKKA DA DÖRDÜNCÜYÜ ATİNCA İYİCE RAHATLADİM . GÜZEL MAÇ OLDU ELLERİNE SAĞLİK
-
Hakan:3-0 :Meslord
Arkadaşlar maç 6-7 kez koptu toplam 50 dk falan oynayabildik(Ben çıldırdım).Son kez koptuğunda artık oyuna girmek istemediğimi söyledim.
Bu olay bir kerede malatyasporlunun başına gelmişti fast cupta hatırlayanlar vardır :D
Hakan, malatyasporluyu 5-0 yenmişti :D
-
MESLORD DA TEŞEKKÜR EDRİM.OYNAYAMADIK AMA OLSUN .
-
GFB_SERO - SONY_HARUN ; AMETT- BECKHAM06 ; GRKM - MUHAMMED TALHA ; FUİS - ANELKA_39 KARŞİLAŞMALARİ EĞER YARİN GECEYE KADAR OYNANMAZ İSE GEREKENLER YAPİLACAKTİR. LÜTFEN TURNUVAMİZA BİRAZ DAHA İLGİ GÖSTERELİM . EĞER BU SAYDİKLARİM ARASİNDA RAKİBİNİ ONLİNE GÖREMEYİP DE MAÇİNİ YAPAMAYAN VARSA LÜTFEN BU KONU İÇERİSİNDE BELİRTSİN . AKSİ TAKDİRDE YANLİŞ KİŞİYİ ÜST TURA ÇİKARABİLİRİZ
-
kuralar çekildiğinden beri bekliyorum ama
hala muhammedtalha arkadaşımı msnde online göremedim ::)
-
kuralar çekildiğinden beri bekliyorum ama
hala muhammedtalha arkadaşımı msnde online göremedim ::)
eğer muhammed talha kardeşim bu yaziyi okumaz okuduğu halde cevap vermeyip ilgilenmez ise ve yarina kadar grkm kardeşim tarafindan online gözükmez ise gereken yapilacaktir
-
sabaktan beri pc açık halen gelmedi açmadı msn sini
-
söylediğin için teşekkür ederim kardeşim . eğer amet nickli arkadaşimiz yarin geceye kadar msnini açmaz ise çeyrek finale hükmen sen çikacaksin ;)
-
GrKm : 4 - 2 : muhammedtalha
-
Gfb_sero : 5 - 4 : Sony_harun
-
kardşeim bugün bütüngün okuldaydım ve evde imkanım olmadı pc açmaya şuanda msjı evden atmıyom zaten yarın yapıcaz son gün oke sabah 12 civarı burda ol 12-13 sırası flana oke
-
OK KARDEŞ AMETT 12 CİVARI BURDAYIM
-
amett: 0-3 : beckham06 ( hükmen )
arkadaşı daha fazla bekletmek istemiyorum dün ve bugünde yoğunum arkadaşlar maçlarımı yapamıcam herşey yoluna giricek emin olun ;D ;D ;D maçlarımı yapamıcam ama takip edicem emin olun :D :D
herkese başarılar...