Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Hamza - 25 Haziran 2008, 20:09:59
-
Saat 20.10 anketi açmakta biraz geç kaldik ama hemen hızlıca alalim son yorumlari buradan :)
Skor tahmininde de bulunabilirsin. SKORU Doğru bilenlere süpriz ödüller verilecek
-
Gönlümüzden Türkiye Geçtiği İçin Türkiye'ye oy verdim elbette ama Şu şartlar altinda almanlardan turu almak oldukça zor gibi gözüküyor..yinede umudumuz yok değil Çünkü Biz İmkansız denen Şeyleri Başardik Ve Yeniden Başarmamamiz İçin Hiç bir sebep yok
90 dakika 1-1 sonuçlanır..uzatmalarda gol olmaz diyorum
PENALTILARDA TÜRKİYEM ALIR MAÇI VE FİNALE GİDER
-
BenCe , 2-1 TüRKiYE aLiR.
-
Hamza peki bilirsek vercegin ödüL noLcak? ;D
-
BiLene AdMinLik RutBesini ver isteRsen büyük ödüL oLarak ;D
-
Supriz Soylenmez :)
-
Hımss Ok :)
-
1-1 Biter.Uzatmaları Bilmem Ama; Herhalde Ordada Eşitlik BozulmaZ Ve Penaltılara Geçilir!.. :-\
Bu Arada Hamza Yha Bide Bereberlik Şıkı Koyarmısın ;)
-
Türkiye en zor,en stresli zamanlarında maçlardan galip çıkmayı hep başardı.Şimdide böyle olcagını ümit ediyorum.90 dakika
2-2 biter.Maç uzatmalara gider.Penaltılarda finale çıkarız ihş.
-
Kağıt üzerinde 2-0 almanya alır dıyorm ama bu şansımızla :D maç penaltılarada gidebülü...
-
evet içimden bir ses penaltılara gidr diyor :))
-
1-1 İlk yari sonucu !!
-
3-2 Almanya malesef :(
ama maçta daa iyi oynadık daha iyi kostuk .Keske bizde olsaydı final vizesi
-
Çok az kalmişti FİNALE :(((
-
90. dakikada gol olmasa tahminim tutuyodu
-
Millet maçdan yenildik diyor
bu tahmin peşinde..
peeh
-
;D
-
a.q o.ç su fatih terim yıldıray ümit karan halil altintop u filan kadrodan cıkarmasaydı olmazdı boyle
-
. o.ç su fatih terim yıldıray ümit karan halil altintop u filan kadrodan cıkarmasaydı olmazdı boyle
Bunlar hücuma yönelik oyuncular gol atmakta herhangi bir sıkıntımız yoktu ki defansımız sorunluydu sadece
-
bence biz oynadık ama onlar kazandı bu rüştü ve hakemler olmasa -si-
-
. o.ç su fatih terim yıldıray ümit karan halil altintop u filan kadrodan cıkarmasaydı olmazdı boyle
Sen ne dıyosn ya ? fatıh hocanın alnından öpmemiz gerekırken !
buralara kadar getirdi takımı.. almanyaya karşıda HAKEM ve şanssızlıklar yüzünden kaybettiğimizi tüm dünya gördü. Hala halıldı yıldıraydı dıyosun a<q !!!
Çakmıyosanz bare saçma sapan konuşmayın...!!!
-
adam takım kurmayı bilmiyor! gitti yıldızları hep kadrodan cıkardı
-
Takım kurmayımı bılmıyo ?
(nese ben bişi demıyorm!)
-
senin gibiler yüzünden türk futbolu ilerlemiyo adam 15-16 oyuncuyla bizi yarı final oynattı sen hala takım kurmayı bilmiyo diyosun yıldırayda arda,semih,nihat kadar yürek var mı ki konuşuyosun
-
:D :D :D gülüp geçtim
-
:X :kus
-
malesef olmadı arkadaslar .neyse kader buymus artık dunya kupasına . dünya kupası elemelerı eylul'un 6'sında baslıyor arkadaslar. grubumızdaki ilk mac ermenıstanla..inş'lah alacağız bu maçı.seriyi bozmadan cıkacagız gruptan.
>> İşte Grubumuz Ve Gruplar <<
↓↓↓↓
http://www.samanyoluhaber.com/haber-80815.html
-
malesef olmadı arkadaslar .neyse kader buymus artık dunya kupasına . dünya kupası elemelerı eylul'un 6'sında baslıyor arkadaslar. grubumızdaki ilk mac ermenıstanla..inş'lah alacağız bu maçı.seriyi bozmadan cıkacagız gruptan.
↓↓↓↓
İspanya ile beraber çok rahat çıkariz bence o gruptan..ilk 2 direk yükseliyordu sanirim ?
-
↓↓↓↓
İspanya ile beraber çok rahat çıkariz bence o gruptan..ilk 2 direk yükseliyordu sanirim ?
hocam ayrıntılarını tam olarak ıncelemedım ama herhalde ole.
cok rahat cıkarız bu grruptan su anda ıspanya macını ızlıyorum bız bu ıspanyayı rahat gecerız ;)
bu arada hocam rusya-ıspanya macı skoruyla ılgılı bı anket ac dıyıcem ama artık gecıktık mac nerdeyse son dkkaları ;D
-
↓↓↓↓
hocam ayrıntılarını tam olarak ıncelemedım ama herhalde ole.
cok rahat cıkarız bu grruptan su anda ıspanya macını ızlıyorum bız bu ıspanyayı rahat gecerız ;)
bu arada hocam rusya-ıspanya macı skoruyla ılgılı bı anket ac dıyıcem ama artık gecıktık mac nerdeyse son dkkaları ;D
kaç kaç şu an maç :))
-
1-0 ıspanya yenıyo ve guzelde oynuyo ama sana yemın ederım kı bız bu ıspanya yı bız bu rusya yı fınale cıksak cok rahat gecerdık .
http://www.atv.com.tr/euro2008/ izlemek istersen eger bu linkten yararlanabilirsin ;)
-
1-0 ıspanya yenıyo ve guzelde oynuyo ama sana yemın ederım kı bız bu ıspanya yı bız bu rusya yı fınale cıksak cok rahat gecerdık .
http://www.atv.com.tr/euro2008/ izlemek istersen eger bu linkten yararlanabilirsin ;)
evet üzülmemek elde değil dünkü maç için : (
-
yha sen ne dıosun hocam yha dun son dudukle moral mural kalmadı a!q alt ust oldu ama yıne ıyı toparlandık kasabaca ;D
hocam ama gor bak dunya kupasındada dunya bızı konusacak.o kupadada rahat en az yarı fınale gelcegız. ;)
bu arada ispanya 2-0 yaptı.güizaaaa [ yeni transferimiz ] Fenerbahçe 8)
-
gooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll Silvaaaaaaaaaaaaa
ispanya 3-0 yaptı.ve bitti artık bu macta neredeyse..
>> Büyük final Almanya-İspanya <<
-
Güzel maç olur
-
:)
-
89' Rusya'nın kaleyi bulan ilk şutuydu bu... ;D ;D
88' Bu arada! Ceza alanına orta! Zryanov çok uygun durumda! Vurdu kafayı Casillas!
-
Güzel maç olur
inş'lah ama türkiye'nin olmayısı halen bi sorun ben ve benim gibiler için.dedimya zaten hocam saglık olsun artık dunya kupasına. Ordada bakarsın biz final oynarız ;D
Fair Play Çerçevesinde Gececek Olan Bu Maçıda İnş'lah Hak Eden Kazanır.Gönlüm İspanya'dan Yana!.Hadi Hayırlısı :)
-
89' Rusya'nın kaleyi bulan ilk şutuydu bu... ;D ;D
88' Bu arada! Ceza alanına orta! Zryanov çok uygun durumda! Vurdu kafayı Casillas!
eheue ;D ;D
-
geçen dünya kupası elemelerinde de 2. çıkmıştık ama isviçre ile play off oynamıştık
-
geçen dünya kupası elemelerinde de 2. çıkmıştık ama isviçre ile play off oynamıştık
evet doğru.bu sefer de öyledir o zaman format değişikliği yapmamişlarsa
-
;)
-
Sabiti İndiriyorum