Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
POPÜLER OYUNLAR => FIFA => FIFA 2009 => Konuyu başlatan: Abdullah - 26 Haziran 2008, 23:29:43
-
Fifa 2009′un çıkış tarihini çok merak ediyoruz. Bu yüzden sizi fifa 2009 demo ve fifa 2009′un çıkış tarihi hakkında biraz aydınlatacağız. Fifa 2009 oyunu büyük ihtimalle bu sene ağustos veya eylül ayında çıkacak. Fifa 2009′un demosuda Temmuz yada Ağustos civarı çıkacak. İyi günler arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
-
Yakında Resmi Siteden Kesin bir tarih gelecek
-
Fifa 2009′un çıkış tarihini çok merak ediyoruz. Bu yüzden sizi fifa 2009 demo ve fifa 2009′un çıkış tarihi hakkında biraz aydınlatacağız. Fifa 2009 oyunu büyük ihtimalle bir dahaki sene ağustos veya eylül ayında çıkacak. Fifa 2009′un demosuda Temmuz yada Ağustos civarı çıkacak. İyi günler arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
Bir dahaki sene ağustostosta mı cıkacak ::) yanlıs olmasın bu bilgi bu tarihte cıkmaz oyun, ea 2008in kasım ayında falan cıkarır 09 u her sene oldugu gibi ;)
-
Fifa 2009′un çıkış tarihini çok merak ediyoruz. Bu yüzden sizi fifa 2009 demo ve fifa 2009′un çıkış tarihi hakkında biraz aydınlatacağız. Fifa 2009 oyunu büyük ihtimalle bir dahaki sene ağustos veya eylül ayında çıkacak. Fifa 2009′un demosuda Temmuz yada Ağustos civarı çıkacak. İyi günler arkadaşlar hepinize kolay gelsin.
Bir dahaki sene ağustostosta mı cıkacak ::) yanlıs olmasın bu bilgi bu tarihte cıkmaz oyun, ea 2008in kasım ayında falan cıkarır 09 u her sene oldugu gibi ;)
Düzelttim şimdi bir yanlişlik olmuş galiba
-
fifa09 için sabırsızlanıyorum
-
fifa09 için sabırsızlanıyorum
evet temmuzda demosu çıkabilir.demo yayinlandiği an upload edeceğiz size
-
Arkadaşlar ea resmi bir açıklama yapmış oyun ekimin son haftası geliyor..
-
:d
-
hmm Demo İçin açıklama yapildi mi peki
-
muhtemelan agustos sonu..
-
muhtemelan agustos sonu..
evet geçen sene eylülde çıkmıştı ama sanirim demosu da