COMİNG SOON <<<<
HAYRET BURQİNİN ŞANSI TUTMAMIS ! ;)
PORTEKİZ 0-1 ÇEK CUMHURİYETİ
ss unuttm yaw gol baroş attı amaPORTEKİZ 0-1 ÇEK CUMHURİYETİ
SS ALAMADINIZ MI ?
tebrikler çok iyi oynadın golunude baroş attı söyliyeyim.tşkrler kardeşim
TÜRKİYE 2 - 1 RUSYA(http://www.resimuploading.com/pictures/1d109094-6c95-4fe9-9aa2-5d91e2958d0c.JPG)
TÜRKİYE 2 - 1 RUSYA
PORTEKİZ 0-1 ÇEK CUMHURİYETİ
SS ALAMADINIZ MI ?
Hamza bkliom açıksan gel yapalım
hamza abi de fifa yokmuş hkmen 3-0 dier hafta için artk başka birini bln hamza abi yerine ;)
belli 90 da ymşsn zaten 2. golü
ne korneri be :S kalecin cıkısmısmıstı neydi vurdu bana geldi bende q+d vurdum demek yenerdin gel barcayi alim sende istedigin takım al bekimyenebilionmubelli 90 da ymşsn zaten 2. golü
ama iki golu nasıl yedim ilk golu kornerden balık bi goldu .D
hele ikinci goll defnas dan topu benim sahama attı kaleye dogrnu kaleciyi actım topa vurdum onda kaldı orta sahadan bi vurdu gol oldu ama helal olsun :D tbrk gnede
ne korneri be :S kalecin cıkısmısmıstı neydi vurdu bana geldi bende q+d vurdum demek yenerdin gel barcayi alim sende istedigin takım al bekimyenebilionmubelli 90 da ymşsn zaten 2. golü
ama iki golu nasıl yedim ilk golu kornerden balık bi goldu .D
hele ikinci goll defnas dan topu benim sahama attı kaleye dogrnu kaleciyi actım topa vurdum onda kaldı orta sahadan bi vurdu gol oldu ama helal olsun :D tbrk gnede
ben burdayım scoot sen yoksun :s
Düzgün konuş #sin# #sin#Bana Mı DEdin?
Ayrıca 4 golüde klose atmış vay yani...SS alınmadığı için goller eklenmicek!Adam Gelince Azcık ŞErefi Varsa Sanada AÇkılar Merak Etme Bizde Yalan Olmaz 1-2 Gol İçin . Yediremiyosan Yazmayız Hazımsızlık Yapıyosa Söleyin Abisi.
zevkli maçtı tebrik ediyorum çok iyi oynadık..ayrıca evet sana dedim..düzgün konuş gollerinde sayılmıcak..
Ayrıca 4 golüde klose atmış vay yani...SS alınmadığı için goller eklenmicek!Adam Gelince Azcık ŞErefi Varsa Sanada AÇkılar Merak Etme Bizde Yalan Olmaz 1-2 Gol İçin . Yediremiyosan Yazmayız Hazımsızlık Yapıyosa Söleyin Abisi.
Hazma Çoluk Çocuk Toplanmış Bir Fifayı Dert EDiyolar 4 Goulde Klose Attı Adama Ss alamadım maçtan çıktı Tebrik ETmeden Hazımsızlık Yapınca 7 Gol Sora Vay aNam 7 Golun 4unu Nasıl Klose Atarmış Laf Yapıyolar .Ayrıca 4 golüde klose atmış vay yani...SS alınmadığı için goller eklenmicek!Adam Gelince Azcık ŞErefi Varsa Sanada AÇkılar Merak Etme Bizde Yalan Olmaz 1-2 Gol İçin . Yediremiyosan Yazmayız Hazımsızlık Yapıyosa Söleyin Abisi.
Schoot Azcık ŞErefin Varsa GElip Burda Solersin Dogruları
ne oluyo burada beyler sakin olun bakayim ;D ;D
Seve Seve Yazılmassa ;) Daha İyi Bir Yöntemle Yazılır Merak Etme Senin Emirlerinle Goller Yazılmıyo Diyince yazılmıcak Die Birşey Yok ..Ayrıca 4 golüde klose atmış vay yani...SS alınmadığı için goller eklenmicek!Adam Gelince Azcık ŞErefi Varsa Sanada AÇkılar Merak Etme Bizde Yalan Olmaz 1-2 Gol İçin . Yediremiyosan Yazmayız Hazımsızlık Yapıyosa Söleyin Abisi.
Hazma Çoluk Çocuk Toplanmış Bir Fifayı Dert EDiyolar 4 Goulde Klose Attı Adama Ss alamadım maçtan çıktı Tebrik ETmeden Hazımsızlık Yapınca 7 Gol Sora Vay aNam 7 Golun 4unu Nasıl Klose Atarmış Laf Yapıyolar .Ayrıca 4 golüde klose atmış vay yani...SS alınmadığı için goller eklenmicek!Adam Gelince Azcık ŞErefi Varsa Sanada AÇkılar Merak Etme Bizde Yalan Olmaz 1-2 Gol İçin . Yediremiyosan Yazmayız Hazımsızlık Yapıyosa Söleyin Abisi.
Schoot Azcık ŞErefin Varsa GElip Burda Solersin Dogruları
ne oluyo burada beyler sakin olun bakayim ;D ;D
Senin ben . tamam mı adam ol önce adam :D allahım malı ..
lol işte anlamıyo altı üstü oyun kardeşinin yaptığı ayıbı kapatçana soyunu belli ediyo işte ben daha ne diyim böle noobllara 7 yiyor neyse bari golleri sölsin ne olduğunu işte şerefsizlik diyoruz bis buna ama anlamıyo ben yeterince alttan alıyorum ama bu yapılan ŞEREFSİZLİK başka hiçbir anlamı yok
:(ban) lol yaw harbi :D sayıcan tabi mal attığım golleri sayıcaksın beni turnuvaya emre çağırdı ben onla muhattap olruum abisi sen şeyimin ucuda kadar değierin yok senin gii çoluk çocukları almışler
lol sonuçta attım gerçeği önesiycem tabi sen gerçekleri önemsemiyormusun sonuçta bunlar gerçek kardeşin yediyse gelip tebrik etçek sölicek hazımsızlık yapıyosa gelsin çıakrıyım sıktuumuzu çıakrırız merak etme
Fazlada Konuşma Onlar Yazılcak Rahat Ol O Çocuk Glcek Buraya KAbul Etçek Doruları AZcık ŞErefi Varsa Etmezsede Canı Sağolsun Napayım Öldürcek Halim Yok Kendine Yaptığı Kendine KAlck Bende anlıckardeşi Artık Bunlara Karşı Temkinli Davranılcak Çünkü Sakat İnsanlar Napçakları Belli olmaz Bi İnsan Hakkında Böle Düşünlmesi SEvilmez Aama Bunu Yaptırmakta Herkese Düşmez Sizlere Düşer
EGE ben gerekeni yaptım merak etme...