Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: win - 07 Temmuz 2008, 22:25:21
-
ben yöneticilik veya üst düzey turnuva yöneticisi olmak istiyorum..Her saat acığım ,siteye vakit cok ayırırım..
-
tamam kardeş başvurunu inceleyeceğim :) 128 kişilik turnuvanın kuralari bitsin konuşuruz msnden :X
-
:)
-
ha sunuda söyleyim kendimin 5 tane sitesi vrdı kapattım, bir cok sitede modluk yaptım
-
Tamam Kardeşim Turnuva Yetkilisi Olabilirsin.Şimdilik sana deneme moderator yetkisi veriyorum
3 Günlük bir görevin olacak.bu süre zarfinda mesaj sayını 300 Yap 150 Tane Konu aç 5 tanede ffc aç Rütbeni vereyim
Süren Başladi.Başarilar Dilerim
-
Tamam Kardeşim Turnuva Yetkilisi Olabilirsin.Şimdilik sana deneme moderator yetkisi veriyorum
3 Günlük bir görevin olacak.bu süre zarfinda mesaj sayını 300 Yap 150 Tane Konu aç 5 tanede ffc aç Rütbeni vereyim
3gun için çok değilmi 5ffc..?
-
az bile :X
-
Bunlar delü irsad :P hamza nın 1 günde 1000'den fazla konu açtığı olmuştur :X
-
Bunlar delü irsad :P hamza nın 1 günde 1000'den fazla konu açtığı olmuştur :X
Benim Rekorum Günde 20 Bin Mesaj 1500 Konu :X
-
Küçük site değiliz beyler artik.iyi yerlere gelmek isteyen Çok Çalişacak
-
Küçük site değiliz beyler artik.iyi yerlere gelmek isteyen Çok Çalişacak
onun için buradayız hamza kardeşim..;)