Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: t0rr3s - 08 Temmuz 2008, 12:07:19
-
Adım:Murat
Online Sürem:En Az Günlük 15 Saat
Msn:j0k3r-t0rr3s@hotmail.com
Önceden Çalıştıgım Yerler: www.fifadevil.com (Adminlik) www.forumdown.org (Adminlik) www.kanka.net (Süper Moderatör) www.forumfestival.com (Adminlik) Dahada Var Bu Kadar Yeterlidir Sanırım :)
Ayrıntıları Msn Den Konusalım. Sizde Uygun Görürseniz.
-
kardeş bende forumdown.com da admınlık yaptım kullanıcı adın nedir forumdown.org .'da ve www.fifadevil.com da..?
-
ForumDownu Kadire Ben Vermıstım :) Fifadevildede İlk Baslarda Admındm Snra Daha İyi Yerlere Geldim Tanımazsın :)
-
ForumDownu Kadire Ben Vermıstım :) Fifadevildede İlk Baslarda Admındm Snra Daha İyi Yerlere Geldim Tanımazsın :)
tmm...hamza kardeşimle irtibata gec sana o yardımcı olur..
-
İnş Kuzenin Sitesinde Takıla Takıla Sıkıldım Bırazda Farklı Sitelerde Takılıyım Dedım Fifaya Dönmek İçin Zaten Gelecegin Fifacısıyım :D
-
İnş Kuzenin Sitesinde Takıla Takıla Sıkıldım Bırazda Farklı Sitelerde Takılıyım Dedım Fifaya Dönmek İçin Zaten Gelecegin Fifacısıyım :D
burada takılacanmı..? kalıcımısın..?
-
Bana Burayı Arkadasım Önerdı Kalıcı Olurum Begenırsem :)
-
Merhaba Kardeş.Sitemize Hoşgeldin Öncelikle :)
Başvurunu inceleyebilirim.Tecrübeli Yetkililere ihtiyacimiz olacak.Msn adresimi ekle istersen
destek@hostingsiteniz.net , bu adresten irtibata geçelim
-
Tmm Kardesım Eklıyorum Hemen Bende Geldım Smdı Bakkala Kadar Gitmiştim
-
Kabul Etmedin Sanırım ???
-
Merhaba Kardeş.Sitemize Hoşgeldin Öncelikle :)
Başvurunu inceleyebilirim.Tecrübeli Yetkililere ihtiyacimiz olacak.Msn adresimi ekle istersen
destek@hostingsiteniz.net , bu adresten irtibata geçelim
ordamısın kardeşim
-
oho herkes yöneticiden başlıo başvurmaya bu ne iş ya
-
benımı kastediyorsun kardeşim..?:)
-
benımı kastediyorsun kardeşim ???
-
Hakedince Gorursun Kardes
-
herkes ya sadece sen diil bizde de var o kadar tecrübe yöeticilik için ne kasmıştık zamanında şimdi çok kolay rütbe verilio
-
artık konu acmakla bır yerlere gelınmıyo onemlı olan ındexlencek konular acmak yanı program muzık vs konular bende flood yaparak kasarım ama nereye kadar onemlı olan guzel ve onemlı konular ve turnuvalar :)
-
bilip bilmeden konuşma
bak bakim kaç flood var
17500 küsür mesaj oh valla ilk mesajla yöneticileğe başvur süper
-
Konular Harıc Butun Msjlar Nerdeyse Hpsı Flooddur ;)
-
herkes ya sadece sen diil bizde de var o kadar tecrübe yöeticilik için ne kasmıştık zamanında şimdi çok kolay rütbe verilio
rahat ol kardeşm istenmıyosak giders.... ;)
-
Her Konusanı Takarsan İrsad O Zaman Hangi Sitede Barınacaksın :)
-
Konular Harıc Butun Msjlar Nerdeyse Hpsı Flooddur ;)
mutlaka öyledir :(alk)
-
bi dk smdı 1400 konun war 13000 bin mesajın yarısından fazlası flood degılmı smdı bana bunu söle :)
-
Her Konusanı Takarsan İrsad O Zaman Hangi Sitede Barınacaksın :)
kardeşim ben 10larca sıtede barındım ama hiç boyle karşılanmadım...zaten buraya gelmemın sebebıde yenı projelerle uğraşmak yenı sayfa açmak haa herkeze rutbe verilio demek ne anlama gelio yanı zorla duracağımız yok..
-
Admin Öle Bısey Demıyorsa Kmse Karısamaz Kardes Takma Kafana Admınlerden Duyarsan Tamam Derım Ama Admınlerden Duymadın Seye He De Geç
-
1. 17500 mesajdan 1400 konuyu çıkarınca 13000 etmez ( 13000 bin hiç etmez )
2. 592+572 1164 floodum var profilimen bakabilirsin
-
Yetkı Alırsam bakcam Sana Göstercem Floodları Kesın Orda En Az 5000 Flood Var :)
-
Nese Konuyu Kapatalım Ben Buraya Eglenmek Icın Geldm Bu Konuları Tartısmaya Degıl :)
-
la yetkiyle alakası yok gir profilime istatistikleri göster de orda yazıo nereye kaç mesaj attıgım dur atıyım otayı sana
-
FORUM OYUNLARI 1989
GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU 1222
SERBEST BÖLGE 592
HER TELDEN DUYURULAR 580
GIRGIR YERİ 572
CANLI YAYIN MAÇ ANLATIMLARI 560
ANKETLER 522
FENERBAHCE 514
OYUNCULARIN SOHBET YERİ 450
MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ 309
-
serbest bölege ve gırgır yerindeki mesajlar flooddur
-
tmm kardeşim uzatmayın...
-
nese hayırlı olsun bu gidişle olucan gibi duruo
-
nese hayırlı olsun bu gidişle olucan gibi duruo
istemıyormusun arkadaşın yonetıcı olmasını..
-
yok olsun artık ne diim
-
başvuru kabul edilmemiştir konu kiLit
-
t0rr3s Mesut çıktı :(alk) ;D
-
tahmin ettüudüm hamza msn
-
meust kımdı beyler yanı eskı nıckı..?
-
WOLF
-
WOLF
hmm tmm saol..
-
salak hala siteye girmeye çalısıyor mala bakın
-
:D:D
-
:X :X :X :-* :-* :-*
-
aklı sıra yetkiyi alip siteyi silecek ;D ;D
-
wolf iyi bir çocuga benziyordu ne yaptı ki banladınız
-
bende onu merak ettım..
-
Evet Dışardan Melek Gibi Görünür Zaten Herkese :) Geçen Hafta Bizim Müşterilerden Fairfifa.Com Sitesini Hackledi, daha evvelde fifadevil sitesini silmişti. Şimdi sıra bizdeymiş :) Bakın böyle hileli yollara girip aklı sıra rütbe almaya çalişiyor.Hemen farkettik tabi