Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => FİFA 08 LEAGUES => 2007-08 | 2008-09 | 2009- 2010 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OSC SOCCER LİG => Konuyu başlatan: irsad26 - 08 Temmuz 2008, 13:03:55
-
OSC Soccer Lig 1.Sezon başlamadan önce yavaş yavaş ısınma turlarına başlıyoruz ve gelişmeler ardı ardına geliyor.OSC Soccer Lig kurallar güncellendi kurallar ile ilgili yorumlarınızda yazabilirsiniz. Yeni sezon başlamadan önce burada sohbet edebilirsiniz. İyi eğlenceler...
-
Ligimizin Hayırlı Olmasını Diliyorum Herkeze Başarılar...
-
Başarılar..
-
başarılar
-
Lig hayırlı olsun.herkese iyi eğlenceler :)
-
ewt inşallah sıkı bir mücadele olur...herkese başarılar;)
-
tmmdır rakıp aranıyoooor !!! hamachiye geliniz lütfn !!
-
herkeze başarılar ağı eklemeyı unutmayın hemen maçlarımızı yapalım..
-
bu maçlar bittiğinde nasıl olacak peki...1.lige çıkacaksa kaç kişi var ki ortada..
-
bu maçlar bittiğinde nasıl olacak peki...1.lige çıkacaksa kaç kişi var ki ortada..
20 kişi var 10u girecek..:) alperenom kardeşin sıteye uye olmadığı için ve bır pcden 2kişinin oynamasının sakıncalı gorulduğu için necatiyi çıkarıyorum kusura kalma olurmu...:( vallahi elimden gelen bır şey değil.
-
20 kişi var 10u girecek..:) alperenom kardeşin sıteye uye olmadığı için ve bır pcden 2kişinin oynamasının sakıncalı gorulduğu için necatiyi çıkarıyorum kusura kalma olurmu...:( vallahi elimden gelen bır şey değil.
tamam kanka anladım önemli deil ;) olsun napalım...
-
1.Ligden Dewam Edeceğim Bakalım İnş. Herkes İçin Hayırlı Olan Kişi Finale Kalır
-
1.Ligden Dewam Edeceğim Bakalım İnş. Herkes İçin Hayırlı Olan Kişi Finale Kalır
inşallah 1.ligde dereceye gırenler sıtemızı temsıl edecek siteler arası ş.liginde..
-
blade nerdesin kardeş gelde maçımızı yapalım.....bayadır yoksun sitede...
-
blade nerdesin kardeş gelde maçımızı yapalım.....bayadır yoksun sitede...
Blade gelir birazdan kardeş.dün online idi
-
HAMACHİ AGI YOKMUU ALFONSO HNERDESİN
-
turnuva durdumu yaw ne rakıpler ortada ne ağ eklenmiş 2 gündür rakıp bekliyorum bizim işimiz gücümüz yokmu bu işin sonu nereye gidiyo anlamadım ben...
-
Lig başlamadıysa nasıl takım alabilirim
-
turnuva ile ilgisi olmayan arkadaşlarımız elendiğine göre temiz bir lig olacaktır bundan sonra diye düşünüyorum...
-
Başarılar beyler eğlenceli bi lig olması dileğiyle.. :)
-
Başarılar beyler eğlenceli bi lig olması dileğiyle.. :)
eyv cemal..
-
of yaa
-
eşleşmeler nerede link atarmısınız dostlarım
-
konu kilit..!
-
BEYLER LİG DÜZENLEMEK GİBİSİ YOK :!
-
Konu kilitlendi!