ben hayatımda böle saçma bi kural görmedim yapmayın bırakında millet oyununu oynasın bide şey yazmış orta sahayı geçtikten sonra basabilirsin oldu iii ce boku çıksın snra yapamayın ya bırakın millet zevk aslın oyundan
ben hayatımda böle saçma bi kural görmedim yapmayın bırakında millet oyununu oynasın bide şey yazmış orta sahayı geçtikten sonra basabilirsin oldu iii ce boku çıksın snra yapamayın ya bırakın millet zevk aslın oyundan
zevk almak sürekli q+w yapmak değildir asıl ole bozulur
Q+W herkes yapamaz hakketten yapanlar qercek ustalardırgerçek usta diil beceriksizler yapar çünkü başka türlü gol atamazlar
Q+W herkes yapamaz hakketten yapanlar qercek ustalardırgerçek usta diil beceriksizler yapar çünkü başka türlü gol atamazlar
gel oynada gör acemiyiQ+W herkes yapamaz hakketten yapanlar qercek ustalardırgerçek usta diil beceriksizler yapar çünkü başka türlü gol atamazlar
Anlıyorum senı cunkı daha acemısın alısırsın meraklanma
hiçte diil birader sadece oyundan zevk alamıyom rakibim hep öle yapınca bu zevk oyunu onu bilipte oynayalımQ+W herkes yapamaz hakketten yapanlar qercek ustalardırgerçek usta diil beceriksizler yapar çünkü başka türlü gol atamazlar
tabi tabi sizin gibi bu durum karşısında çaresiz kalanlarda yasklamya çalışıyo saçma bi şekilde
EVET YASAK OLSUN - 11 (36.7%)
HAYIR YASAKLANMASIN - 19 (63.3%)
ANKETİMİZ 1 GÜN DAHA DEVAM EDECEKTİR.TÜM YARIŞMACİLARİMİZİN YORUMLARİNİ BEKLİYORUM
Fİfada Herkes İstediği Gibi Oynar Bunun İçinde q+w nin yasaklanmasından yana değilim ama işinde cıvvına kaçmamak lazım her atak q +w olmaz ...
Şunu İyi Bilinki Q+W yi yasaklamak İsteyenler Sürekli Q+W den Gol yiyen Acemilerdir .. ;)
Fİfada Herkes İstediği Gibi Oynar Bunun İçinde q+w nin yasaklanmasından yana değilim ama işinde cıvvına kaçmamak lazım her atak q +w olmaz ...
Şunu İyi Bilinki Q+W yi yasaklamak İsteyenler Sürekli Q+W den Gol yiyen Acemilerdir .. ;)