Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: Mr_Saw - 10 Temmuz 2008, 19:30:10
-
Biri bana şu offc denen fifa 2008 turnuvasını açıklayabilirmi lütfen bütün ayrıntılarıyla
-
oyunsiteniz fifa fast cup ;)
-
Yani ben başka oyuncularla gerçek olarak fifa 08 mi oynuyorum=???
-
eet ne sandın ki ???
-
arkadaş onlıne fıfa bılmıyor galiba..:)
-
arkadaş onlıne fıfa bılmıyor galiba..:)
bencede ama yakında öğrenir ;)
-
Güzel Bir Soru Sordun Kardeş..
Bundan Yaklaşik 2 Buçuk Sene Evvel 2006 Mayis Ayında Tamamen Kendi Fikrim Olan HIZLI TURNUVALARİ başlattim Sonradan Adını Evren abiyle oturup Fast Futbol Cup Yapmaya Karar Verdik.Onu da kısaltıp FFC yaptik
ilk zamanlarda FFC lerimizi MSNDEN düzenlerdik.genelde 8 katilimci olurdu.hepimiz msnden toplanip maç yapardik ESKİLER BİLİR :) sonra site de büyüyünce site üzerinden oynamaya başladik
Bir de baktik Fifa 2007 Çıkınca Türkiyedeki Neredeyse TÜM Oyun siteleri FFC AÇMAYA bAŞLAMİŞ :))) Tabiki Bir çoğu açsada bizim gibi başarili olamadilar .. 2007 SENESİNDE TAM 750 FFC düzenledik OMFFC lerle Beraber
Bu sene geçen seneki kadar sık açmasak da yine 300 lü rakamlara Ulaşmiş Bulunmaktayiz.Başka Sitelerde taklik etmeye devam ediyor tabi AMA bunlari gördükçe KENDİ SİTEMİZİ DAHA DEĞERLİ HİSSEDİYORUM
Çok Sevdiğim bir Laf vardir " TAKLİTLER YALNIZCA ASLINI YÜCELTİR " diye..İşte aynen böyle
-
Online fifa hiç oynamadım kupapya katıldım inş. oynayabilirim
-
hamza hatırlaran omffc de bnm fikrim di herkes yaptı onu da
hatta efes cup olsun fln dediydim kayılamayanlar için
hey gidi gençlik
-
Güzel güzel
-
ilk maçımı oynadım ama çuvalladım ben milan oldum
Barcelona 3 - 1 Milan
;D