Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: gallasagit - 06 Eylül 2006, 16:23:57
-
HAMZA ABİ Bİ ŞİKAYETİM VAR VE BU SİTEDEN YAVAŞ YAVAŞ SOĞUTMAYA BAŞLADI BENİ
AGA Bİ TURNUVA BİTMEDEN DİĞERİNİ AÇTIRIYORSUN VE ÇOK KARIŞIK BİR HAL ALIYOR ARTIK İNANIN AMA OYUNDAN BIKMIŞ HALDEYİM HEM FIFA06 HEMDE FIFA06 WCUPTAN YANİ AGA ŞU İŞE EL AT YOKSA YANİ BİLMİYORUM ARTIK YORUM LTFN SİZ NE DERSİNİZ DEDİKLERİM İÇİN SAOLUN
-
NE MUTLU BİZE Kİ FİFA 06 YA AŞIK BİRİNİ YAPTİĞİMİZ BOLCA TURNUVALARLA FİFADAN BİLE SOĞUTTUK NE MUTLU BANA NE MUTLU TÜM YETKİLİ ARKADAŞLARA HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞLAR . DECO KARDEŞİM BU ELEŞTİRİNİ DE OLUMLU OLARAK ALGILIYORUM VE SANA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM . OYUNSİTENİZDE TURNUVALAR BİTMEZ BİTMEYECEK . OYUNSİTENİZDE HEYECAN BİTMEYECEK . DOSTLUK KARDEŞLİK BİTMEYECEK . ELBİRLİĞİ İLE ÇOK DAHA GÜZEL BÜYÜK KALİTELİ ORGANİZASYONLARA İMZA ATACAĞİZ İNŞALLAH VE BU SİTEYİ BİR GÜN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK OYUN EĞLENCE SİTESİ YAPACAĞİZ BEN İNANİYORUM SİZLERDE İNANİN . YETERKİ İNANALİM BİRLİK OLALİM VE BU DOĞRULTUDA DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE ÇALİŞALİM ARKADAŞLAR
-
sende her turnuvaya katılma. :D :D :D hamza ne yapsın adam ne güzel turnuvalar hazırlamış
-
sende her turnuvaya katılma. :D :D :D hamza ne yapsın adam ne güzel turnuvalar hazırlamış
aga tutamıyom kendimi atlıyom her turnuaya ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
İnanın çocuklar Cocuklar inanın.Güzel günler göreceğiz güneşli günler . ;D ;D