Arkadaşlar kuralar çekildi! Gruğlar aşağıdaki gibidir! Herkes grubundaki her rakibiyle1maç yaparak bu bölüme yazılacaktır. Lütfen skor yazarken grubu da belirtelim. Grup maçları için son tarih 09.09.2006 cumartesi saat 00.00 dir.
amett kardeşim biraz şanssızdı bu maçta tebrik ederim seni de kardeş ;)
topu kapıp ekranı tele yapalım derkene golü yiyi verdim sora ardından 2-0 oldu penaltı kazandım çabuk açıp atim derken kendi attı >:( ordan soram aç koptu zaten ama grkm kardeşim çok ii oynadın beni oynatmadı nerdeyse pozisyonum yoktu wcde pozisyonum yok bende şaşırdım helal olsun kardeşim çok iidin başarılar...
HAMZA KARDEŞ X53X İLE MAÇ YAPTIM BAŞTA O BANA DOSTLUK MAÇI YAPALIM DEDİ.BENDE OLUR DEDİM.MAÇI KAİDEYE ALMADIM VE 4-2 YENİLDİM.BEN YENSEM HAZILIK MAÇI OLACAK O YENDİ GRUP MAÇI OLDU YAAA.İŞE BAK.
samed allahtan kork akşam şu mübarek gecede yemin et dedim yemin edemedin yenilgiyi kabul ettin halen daha burda yazıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun gel maçı tekrar edelim bile dedim burda bunları yazacağını tahmin ettiğim için,karşındaki insanları enayi yerine koyamazsın. Maçı baştan yapacaz bunu enayiliğimden değil aklına geldikçe defalarca utanasın diye yapacam... son olarak hile hurda yaparak maç kazanmaya çalışanın yüce allah belasını verir bundan şüpheniz olmasın (C grubu x53x - samed maçı tekrar edilecek ) NOKTA
samed kardeşim senle msnde konuşmadıkmı olayın senin yanlış anlaman olduğunu kabul etmedikmi ve maçı tekrar etmek üzere anlaşmadıkmı burda yazılanları silme kararı almadıkmı halen daha buraya ne yazıp duruyorsun burdaki insanlar senlemi uğraşacak beni zor duruma sokma çaban neden? seni burda bilirlermiş ona güvenerek bunları yapıyorsunya ben yeni üyeyim sen eski nasılsa sana inanırlar dimi çok yazık :)
YA ENİN AMACIN NE X53X ANLAYAMIYORUM.BİR MAÇ İÇİN DÜNYANIN REZALETİNİ ÇIKIYIYON İNSANLARI YALANCI DURUMA SOKUYON.NE YAA BIRAK BU MAÇ SENİN OLSUN YAAA.BÖYLE SÖZLER SÖYLEYECEKSEN...
ARKADAŞLAR A VE B GRUPLARINDA HENÜZ MAÇ OYNANMAMIŞTIR MAÇLAR İÇİN BUGÜN SON GÜNDÜR LÜTFEN MAÇLARI YAPIN ARKADAŞLAR MADEM YAPMICAKTINIZ NİYE KAYIT OLDUNUZ >:( >:( >:( BUGÜN DE O İKİ GRUPTAN SES ÇIKMAZSA C VE D GRUBUNDA İLK İKİ SIRAYI ALAN TAKIMLAR YARI FİNAL OYNAYACAKTIR. BİLGİNİZE..