Hadi beyler niye son dakikaya kadar bıraktinizki Herkes sizi bekliyor :-[Hyr ama kardeş öyle deme.Ben 3 gündür düzenli olarak online ım zaten.Bugün de 5 ten 9 a kapalıydım sadece idmandan dolayı...
Cemal,onlinesan msn e gir bilader.Bekliyom..
2 dakika evvel aktifmiş sitede
2 dakika evvel aktifmiş sitede
Dostum öyle diyosun da ben geldikten sonra 21:22'de attım ilk mesajı.İdmandaydım.5'ten 9'a ondan giremedim.Nese ne olcak bu iş..Cemal girer mi yine bi bilginiz var mı.Benim 3 gündür gözüm cemal deydi msnde ama bi türlü bulamadım..
Ben bütün gece burdayım.Yarın da saat 17:00 la 21:30 dışında online olurum..
Bilader bekliyom ama bi türlü girmiyo arkadaş :S ...Ben bütün gece burdayım.Yarın da saat 17:00 la 21:30 dışında online olurum..
Tamam.Cemal Yarin Sabah Veya Öğlen Girerse oynarsiniz..girmezse seni yazarim üst tura
Beyler Bu günde oynamazsaniz İkinizi de EleyeceğimKardeş ben daha ne yapayım.5 e kadar girmedi.Şimdi geldim yine açık değil.Gece 1 e kadar girmezse ben çıkıyım artık bana da yazık.Adam tatilde işte giremiyo besbelli.Başkası olsa çoktan yapmıştım maçı.Haklı değil miyim..???
Beyler Bu günde oynamazsaniz İkinizi de EleyeceğimKardeş ben daha ne yapayım.5 e kadar girmedi.Şimdi geldim yine açık değil.Gece 1 e kadar girmezse ben çıkıyım artık bana da yazık.Adam tatilde işte giremiyo besbelli.Başkası olsa çoktan yapmıştım maçı.Haklı değil miyim..???
Kardeş hadi ama artık yaz beni çıkıyım.Yeteri kadar bekledim arkadaşınızı :S ...,
K geliyom bekle :D ...Kardeş hadi ama artık yaz beni çıkıyım.Yeteri kadar bekledim arkadaşınızı :S ...,
Ne bedavacı adamsın yaf :D:D
hadı gel C3MALAKKo 123
C3MALAKKo 4-0 FRESTYLER