Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: win - 20 Temmuz 2008, 16:46:18
-
T.Y olmak istiyorum..Günde 50-60 konu + 100-150 msj atarım .. 7-8 saat online olurum..
-
Tamam Kardeş Görevini Söylüyorum
3 Gün İçerisinde 5 FFC düzenle..
Konu Sayın 500 Olsun
Mesaj Sayın 750
-
başarılar
-
Görevin bitmemiş.Nasil T.Y oldun
-
Görevin bitmemiş.Nasil T.Y oldun
eet nası acaba :S
-
dosyalar karışmış ;D ;D
-
volkan yaptı ayrıca ben yarısmalara calıntı resimle girmediğim için bir problem yok sanırım ya
-
Konu Sayın 500 Olsun
Mesaj Sayın 750
Win,Madem rütben Verildi.Yarin Akşama Kadar Bu Görevi Bitir Oke.Yoksa Rütbeni almak zorundayim
Hadi Başarilar
-
Konu Sayın 500 Olsun
Mesaj Sayın 750
Win,Madem rütben Verildi.Yarin Akşama Kadar Bu Görevi Bitir Oke.Yoksa Rütbeni almak zorundayim
Hadi Başarilar
adamında süresi doldu neden almadiniz !gördüğünüz gibi elimden geleni yapıyorum
-
Tamam kardeş elinden geleni yaptığını biliyorum ama görevini bitirmek durumundasin.Yarin gece 23.30 a kadar rahat yaparsın zaten
-
Tamam kardeş elinden geleni yaptığını biliyorum ama görevini bitirmek durumundasin.Yarin gece 23.30 a kadar rahat yaparsın zaten
tamam mesajı hallederim ama 500 konu acamam
-
Tamam Sana Kolaylık yaparız.Başvuru yaptıktan sonra Kaç FFC düzenlemiştin ?
-
Tamam Sana Kolaylık yaparız.Başvuru yaptıktan sonra Kaç FFC düzenlemiştin ?
4-5 tane
-
tabii deme modluktan beri 4-5 tane
hamza abi bide 2 gün daha süre versen
2 gün içinde 300 yaparım konu sayımı
3 gün verirsen 400 yaparım
-
Tamam kardeş 3 gün süre veriyorum.Konu Sayın 400 Olsun.Çok güncel ve yararlı paylaşimlar Bekliyorum senden
-
Tamam kardeş 3 gün süre veriyorum.Konu Sayın 400 Olsun.Çok güncel ve yararlı paylaşimlar Bekliyorum senden
yapacagım :)
-
Oke başarilar
-
Oke başarilar
eyw
-
başarılar
-
başarılar
eyw