İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz

Konular - -Qlv-

529
GALATASARAY / Carrusca ve Bouzid yolcu
« : 17 Kasım 2007, 13:33:11 »
Carrusca ve Bouzid yolcu

Devre arası için düğmeye basan yönetim, Feldkamp'ın da onayıyla Carrusca ve Bouzid ile yollarını ayırmaya karar verdi. Geçen sezon Estudiantes'ten alınan ve performansıyla bir türlü göze giremeyen Carrusa için gelen teklifler değerlendirmeye alınacak. Gelecek vaadettiği için Kaiserslautern'den kadroya dahil 
edilen ancak hayal kırıklığı yaratan Cezayirli Bouzid'in yerine de yabancı bir spoter alınması planlanıyor.

530
GALATASARAY / Aslan'ın B planı Thomas Sorensen
« : 17 Kasım 2007, 13:32:33 »
Aslan'ın B planı Thomas Sorensen

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, Andreas İsaksson'dan olumsuz yanıt alması durumunda rotasını Aston Villa'lı Thomas Sorensen'e çevirecek. 31 yaşındaki Sorensen, Danimarka Milli Takımı'nın da kalesini koruyor.

Ya Isaksson ya Sorensen

M. City'den ayrılmayı düşünen İsaksson olmazsa rota A. Villa'da mutsuz olan Sorensen'e çevrilecek.

Genç kaleciler Orkun ve Aykut'un fazla güven vermemesi nedeniyle harekete geçen Galatasaraylı yöneticiler, gündemlerinde Manchester City'nin İsveçli kalecisi Andreas İsaksson ile ilgili çalışmaları hızlandırdı. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror'da çıkan habere göre, 26 yaşındaki 
İsaksson'un teknik direktör Eriksson'a rest çektiği ve ilk 11'e girememesi durumunda takımdan ayrılacağını söylediği belirtildi. Bu da İngiliz kulübünde şok etkisi yarattı.

AS TAKIMDA OYNAMAZSA
Bu gelişme üzerine temaslarını arttıran sarı- kırmızılı yöneticiler, İsaksson'dan olumsuz cevap alınması durumda ise rotayı daha önce de ilgilendiği Aston Villa'lı Thomas Sorensen'e yöneltmeyi planlıyor. Bu sezon Martin O'Neill tarafından kadroda düşünülmeyen Danimarkalı kalecinin üzgün olduğu ve as takımda oynayamaması durumda kulüpten ayrılacağı konuşuluyor. Sorensen, Danimarka Milli Takımı forması da giyiyor.

531
GALATASARAY / Song, Metz'e geri dönüyor
« : 17 Kasım 2007, 13:32:12 »
Song, Metz'e geri dönüyor

Yeni bir heyecan aradığını söyleyen Kamerunlu: G.Saray'da mutluyum ama değişim zamanı geldi.

GELECEK AY KARAR VERECEK
G.Saray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Song'un, eski takımı Metz'e döneceği iddia edildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre Fransa'ya dönmeye sıcak bakan Kamerunlu yıldız, kesin kararını önümüzdeki ay verecek. 1994-98'de Metz'te forma giyen Song, Galatasaray'da 
oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve taraftarını çok sevdiğini söylerken, yeni bir heyecan aradığını da söyledi.

BAŞKAN BENİ İSTİYOR
DEĞİŞİM zamanının geldiğini belirten Song, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor. Kulüp uzatmak istiyor ama ben ayrılmayı düşünüyorum. Her şey gelecek ay belli olacak" dedi. Metz Başkanı Molinari ile görüştüğünü belirten futbolcu, "Başkanla devamlı irtibat halindeyiz. Eski isimlerin geri dönmesini çok istiyor. Yani kapılar her zaman açık" şeklinde konuştu.

532
GALATASARAY / "Evet, teşkilatı var"
« : 17 Kasım 2007, 13:31:47 »
"Evet, teşkilatı var"

ESKİ başkan Faruk Süren'in "Canaydın'ın teşkilatı var, o istemediği sürece kimse başkanlık koltuğundan indiremez" sözleriyle ilgili olarak Haznedaroğlu, "Başkana çok bağlı kişilerin olduğunu ve bu teşkilatın seçimlerde çok çalıştığını kastetmiş olmalı. Evet, bu doğru" şeklinde değerlendirme yaptı. 

533
GALATASARAY / Adnan Polat olgunlaştı
« : 17 Kasım 2007, 13:31:31 »
Adnan Polat olgunlaştı

HAZNEDAROĞLU, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın ilk zamanlarda lüzumsuz çıkışlar yaptığını ileri sürerek sözlerini şöyle tamamladı: "Başkanla da bu konuyu bir iki defa konuştuk. Çok çalışkan bir arkadaşım. Son aylarda daha olgun bir Adnan Polat görüyorum. Ali Dürüst ve Ergun Gürsoy'un onu

534
GALATASARAY / Canaydın yine aday
« : 17 Kasım 2007, 13:31:17 »
Canaydın yine aday

"Sıhhi olarak çok büyük aksilik olmazsa Canaydın seçime girecek. Giremezse ortalık toz duman olur, çok karışır".

G.Saray İkinci Başkanı Semih Haznedaroğlu, kısa süre önce ağır bir ameliyat geçiren başkan Özhan Canaydın'ın, 2008 Mart'taki genel kurulda yeniden aday olacağını savundu. Radyospor'da Bülent Yüksel'in programına katılan Haznedaroğlu, "Sıhhi bakımdan çok büyük aksilik olmazsa Canaydın seçime girecek" dedi.

POLAT 
ADAY OLMAZ
Haznedaroğlu şunları söyledi: "Canaydın seçime girerse Adnan Polat rakip olmaz, olması da yanlış olur. Ama Allah göstermesin seçime giremezse ortalık toz duman olur, karışır. Adnan Polat, Adnan Öztürk, Ali Dürüst çıkabilir. Ünal Aysal bir takım kombinasyonlara girebilir, Faruk Süren bir takım oluşumlar yapar.''

535
FENERBAHCE / Adriano'ya yeni talip
« : 17 Kasım 2007, 13:30:22 »
Adriano'ya yeni talip

F.BAHÇE ile adı uzun süre anılan İnter'li Adriano'ya Manchester City ve West Ham'ın ardından Arsenal'in de talip olduğu belirtildi. La Gazzetta Dello Sport gazetesine göre Arsenal, devre arasında Silva ve Rosicky'yi elden çıkarıp Adriano'yu kadrosuna katacak. 

536
FENERBAHCE / Biletler tükeniyor
« : 17 Kasım 2007, 13:29:55 »
Biletler tükeniyor

İ NTER'le 27 Kasım'da deplasmanda oynanacak maç için sarılacivertlilere ayrılan kale arkası biletlerinin satışı sürüyor. VIP biletleri tükenirken, kale arkası almak isteyenlerin, pasaport ve vize sayfasının fotokopisiyle Fenerbahçe kulübüne başvurmaları gerekiyor. Biletler 35 euro. 

537
FENERBAHCE / Gerekeni yaparsınız
« : 17 Kasım 2007, 13:29:28 »
Gerekeni yaparsınız

F.BAHÇE teknik heyeti ve futbolcular, Milli Takım'daki sarı-lacivertli oyuncuları telefonla arayarak Norveç maçı için başarı diledi. Futbolcular, bugünkü kritik maç için takım arkadaşlarına "Kalbimiz sizinle birlikte atıyor. Gerekeni yapıp Norveç'i yeneceğinizden eminiz" ifadesini kullandılar. 

538
FENERBAHCE / Önder için sorun değil
« : 17 Kasım 2007, 13:29:16 »
Önder için sorun değil

FORMASINI Gökhan Gönül'e kaptıran Önder Turacı, yedek kalmayı sorun etmediğini söyledi. Önder, "Hocamız kimi uygun görürse onu oynatır. Burada önemli olan Fenerbahçe'nin menfaatleridir. Her an bana da görev verilebilir. Bu yüzden çok çalışıp, kendimi sürekli hazır tutuyorum" şeklinde konuştu. 

539
FENERBAHCE / İstim üstünde
« : 17 Kasım 2007, 13:28:52 »
İstim üstünde

Sezona çok iyi başlayan ancak son haftalarda özellikle lig maçlarında performansı düşen Deivid, "Her maçta en üst düzeyde oynamam beklenemez" dedi. Brezilyalı futbolcu "Lige verilen aranın ardından yeniden çok iyi bir başlangıç yapacağım" şeklinde konuştu. Deivid, önlerindeki Ankaraspor maçını kazanacaklarını da sözlerine ekledi. 

540
FENERBAHCE / Örnek insan
« : 17 Kasım 2007, 13:28:26 »
Örnek insan

F.Bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, futbolunun yanı sıra de takdir topluyor. Üç günlük izinden yararlanıp İspanya'ya giden ve önceki akşam İstanbul'a iner inmez idmana koşan Carlos için "İzin alıp idmana çıkmayabilirdi ama yapmadı. Boşuna Roberto Carlos olunmuyor. İşine duyduğu saygı inanılmaz" ifadeleri kullanıldı.