sen hukmen yaz diyon adam şıp damlıyo
Osc Çizik Üye
Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maç
Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:30:33Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maçALLAHIM VALLAHI YOK BOYLE BIRSEY HAYATIMDA ILK DEFA RASTLIYORUM DESEM YERIDIR BALA MALA BULDUGU POZISYONLARDA CEZA SAHASI DISINDAN SALLADIGI HER AMA HER TOP GIRDI 6 GOL YEMIN EDERIM OYLE SON GOLUDE ARTIK SON DK DE KALECIMLEN PAS ATTIM YANLISLIKLA ONUN ADAMA GELIP BOS KALEYE ATTI ANLAMIYORM BEN BOLE ISI . BI ADAM BUKADARDA BALLI OLMASIN..!!!!!!!!
ceMAL NE SALLION LAN SEN SEN TOP MU OYNADIN POZİSYONUN YOK LAN BÜTÜN GOLLER DÖNEN TOP BİRİDE KORNERDEN BAŞKA BİLDİGİN BİŞEYMİ WAR LAN KAÇTANE %100 KAÇIRDIM ALLAHTAN KORK ceMAL !Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 07 Temmuz 2007, 20:32:49Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:30:33Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maçALLAHIM VALLAHI YOK BOYLE BIRSEY HAYATIMDA ILK DEFA RASTLIYORUM DESEM YERIDIR BALA MALA BULDUGU POZISYONLARDA CEZA SAHASI DISINDAN SALLADIGI HER AMA HER TOP GIRDI 6 GOL YEMIN EDERIM OYLE SON GOLUDE ARTIK SON DK DE KALECIMLEN PAS ATTIM YANLISLIKLA ONUN ADAMA GELIP BOS KALEYE ATTI ANLAMIYORM BEN BOLE ISI . BI ADAM BUKADARDA BALLI OLMASIN..!!!!!!!!
Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:35:02ceMAL NE SALLION LAN SEN SEN TOP MU OYNADIN POZİSYONUN YOK LAN BÜTÜN GOLLER DÖNEN TOP BİRİDE KORNERDEN BAŞKA BİLDİGİN BİŞEYMİ WAR LAN KAÇTANE %100 KAÇIRDIM ALLAHTAN KORK ceMAL !Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 07 Temmuz 2007, 20:32:49Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:30:33Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maçALLAHIM VALLAHI YOK BOYLE BIRSEY HAYATIMDA ILK DEFA RASTLIYORUM DESEM YERIDIR BALA MALA BULDUGU POZISYONLARDA CEZA SAHASI DISINDAN SALLADIGI HER AMA HER TOP GIRDI 6 GOL YEMIN EDERIM OYLE SON GOLUDE ARTIK SON DK DE KALECIMLEN PAS ATTIM YANLISLIKLA ONUN ADAMA GELIP BOS KALEYE ATTI ANLAMIYORM BEN BOLE ISI . BI ADAM BUKADARDA BALLI OLMASIN..!!!!!!!!nere kacırdın lan asıl benım kacırdıgım pozısyonlar vardı senın gollerın hepsı sallama her attıgın gol oldu yaw hala hayret edıyoru a-q boyle elenmek koyuyo ınsana..!
tebrikler enes Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:30:33Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maç
YA TAMAM ceMAL GİT İLERDE OTLAN TAMAMMI KİMSE İNANMIYOR ZATEN SANA ARTIK . HER MAÇTAN SONRA BÖLE SALLIYON RAKİBİ AŞŞALIGIYON YENİLDİM KOYDU DEMİYONDA Bİ TON LAF SAYIYON . NE ADAMSIN LAN !Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 07 Temmuz 2007, 20:36:18Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:35:02ceMAL NE SALLION LAN SEN SEN TOP MU OYNADIN POZİSYONUN YOK LAN BÜTÜN GOLLER DÖNEN TOP BİRİDE KORNERDEN BAŞKA BİLDİGİN BİŞEYMİ WAR LAN KAÇTANE %100 KAÇIRDIM ALLAHTAN KORK ceMAL !Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 07 Temmuz 2007, 20:32:49Alıntı yapılan: Nightmare - 07 Temmuz 2007, 20:30:33Niqhtmare : 7 Cemalakko : 5Çok kaçırdım farka giderdi maçALLAHIM VALLAHI YOK BOYLE BIRSEY HAYATIMDA ILK DEFA RASTLIYORUM DESEM YERIDIR BALA MALA BULDUGU POZISYONLARDA CEZA SAHASI DISINDAN SALLADIGI HER AMA HER TOP GIRDI 6 GOL YEMIN EDERIM OYLE SON GOLUDE ARTIK SON DK DE KALECIMLEN PAS ATTIM YANLISLIKLA ONUN ADAMA GELIP BOS KALEYE ATTI ANLAMIYORM BEN BOLE ISI . BI ADAM BUKADARDA BALLI OLMASIN..!!!!!!!!nere kacırdın lan asıl benım kacırdıgım pozısyonlar vardı senın gollerın hepsı sallama her attıgın gol oldu yaw hala hayret edıyoru a-q boyle elenmek koyuyo ınsana..!
kardeşim 30 dkkaya geliyorum rakibm beklesin lütfenn arvaledze zaten yok yari final maçımda beklesin llütfen yapcaz by geliorum