hayır kuzenim falan biliyodu tamam değiştirdim ben şifremi zaten...
Alıntı yapılan: Senceru - 24 Kasım 2007, 23:10:05hayır kuzenim falan biliyodu tamam değiştirdim ben şifremi zaten...kuzenin niye silsinki siteler arası turnuvadaki sohbet mesajlarını.tmm yönetim mesajlarında senin sildiğin yazilsa bile yinede seni suçlamak istemiorm ama bu mesajları silen ortaya çıkıp özür dilemediği takdirde yöneticilerin silme yetkisini ger vermeyeceğimi söyliyeyim
Alıntı yapılan: BALLACK - 24 Kasım 2007, 23:17:07Alıntı yapılan: Senceru - 24 Kasım 2007, 23:10:05hayır kuzenim falan biliyodu tamam değiştirdim ben şifremi zaten...kuzenin niye silsinki siteler arası turnuvadaki sohbet mesajlarını.tmm yönetim mesajlarında senin sildiğin yazilsa bile yinede seni suçlamak istemiorm ama bu mesajları silen ortaya çıkıp özür dilemediği takdirde yöneticilerin silme yetkisini ger vermeyeceğimi söyliyeyimkankam şöle söliym sana kuzenim de anlar bu işlerden siteler arası turnuva maçım falan bahsettim girmi şbakmış... silmiştir ben onun yerine özür dilerim özür dilemek erdemliktir... birazdan konuşurum ama şifremi bilen başka birisi yok büyük ihtimal odur... sen şu hamachi ağına gelicekmisn ? acil başka birşy konuşucam senle özel... çbk
MALATYASPORLUQUARESMA İLE YAPTIĞIN MAÇTA ZAMAN GEÇİRMİŞİN... 20 DK... 20 DK DAHA OYNAYACAKSINIZ...
MALATYASPORLU ZAMAN GEÇİRMEK YASAK ! EĞER GEÇİRDİYSEN 20 DK DAHA OYNICAKSIN VEYA HÜKMEN YAZILICAKSIN...