ilk yarısını 2-1 önde kapattiğim karşılaşmanin ikinci yarısında bağlantinin kopmasi üzerine yeniden oyuna girdik ve ikinci yarıda 3 gol birden atan bestgamer karşılaşmayi 4-2 kazandi .
bestgamer kardeşim benim ilk 5 ' e girme iddiam zaten kalmadiği için bu mağlubiyeti fazla önemsemedim fakat bağlantindaki bu problemi halletmeden kimseyle maç oynama bana kalırsa . ikinci yarı topu bile göremedim . zaten yediğim gollerden bunu sende anlamiş olmalisin .
en kısa zamanda bir virüs taramasi yaptir . bu şartlar altinda seninle fifa oynamak rakiplerin için çok zor
aynen hamza bunu söyleyipduruyorum hakantr nin seroya yaptıklarını hatırla sırf kastığı için,bestgamerın bu şekilde kazandığı maçlar rakipleri tarafından sana şikayet olarak dönüşebilir
hamza kardes sen kasiyo kasiyo diyon simdi herkez diyo niye acaba ben maclarimi yeniyorum herkez sikayetci oluyo kassada kasmmasada cüünkü iyi bi bahane olabilir bence maclari yeniliyom kimse den sez yok böyle olmaz bence kasiyorsa kassin desin kasmiyorsa kasmadi desin
bestgamer kardeşim , bağlanti sadece rakibinde yavaşladiği için bizim seninle ne kadar zor şartlar altinda oynadiğimizi bilemezsin tabiki . fakat her ne olursa olsun 16 kişi arasindan ilk 5 ' e girmeye hak kazandin . umarim sitemizi oyunsiteniz ev sahipliğinde düzenlenecek sitelarasi turnuvada en iyi şekilde temsil eder ve rakiplerinle hiç bir sorun yaşamadan şampiyonluk kupasini oyunsitenize getirmede katkıda bulunursun . şimdiden sana bu büyük organizasyon öncesinde başarilar diliyorum