Osc Çizik Üye
abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa
Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa bu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .
Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa bencedebu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .
Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 20:32:25Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa nıght aga bısey yazmıon yada rutbesı olanlarmı goruo mesajı valla bunun gıbı 3-4- tane rastladım alıntı yapmıssın bıse yazmamıssın bencedebu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .
Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa nıght aga bısey yazmıon yada rutbesı olanlarmı goruo mesajı valla bunun gıbı 3-4- tane rastladım alıntı yapmıssın bıse yazmamıssın bencedebu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .
Alıntı yapılan: Nightmare - 20 Haziran 2007, 22:04:10Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 20:32:25Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa nıght aga bısey yazmıon yada rutbesı olanlarmı goruo mesajı valla bunun gıbı 3-4- tane rastladım alıntı yapmıssın bıse yazmamıssın bencedebu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .
Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 22:11:18Alıntı yapılan: Nightmare - 20 Haziran 2007, 22:04:10Alıntı yapılan: BALLACK - 20 Haziran 2007, 20:32:25Alıntı yapılan: sir_safak - 20 Haziran 2007, 20:29:01abı bu ne adam benle mac yapıo dıger maclarını yapmıyor almayın sunları bırdaha turnuvaya ayaa nıght aga bısey yazmıon yada rutbesı olanlarmı goruo mesajı valla bunun gıbı 3-4- tane rastladım alıntı yapmıssın bıse yazmamıssın bencedebu turnuvada kimin maçlarina ne kadar ilgi gösterdiğini gördüm ben kardeşim . bir dahaki siteler arasi turnuva elemelerinde davetli listesini hazirlamadan önce bunu göz önünde bulunduracağim .eheue kendine bak aga