Alıntı yapılan: bestgamer - 10 Temmuz 2007, 14:19:51Alıntı yapılan: Harun - 10 Temmuz 2007, 10:07:58baglantısı yavaş olmasa inan best sana şans tanımazdım lampard sana gelince ne korkucam lan adama bak tuşlar 2 sn sonra işlerse en fazla berabere kalırsınlan ben senle 20 mac yapimisimdir!!! hadi söyle bakalim sen beni hayatinda hic yendin mi !!!!1 hafta sonra türkiyedeyim ilk senle mac yapicam ozaman görücez lan ben seni 1-2 defa yendım gene tuşlar geç işlior die ben senın yerınde olsam sen benım yerınde olsan ben senı her maç yener hemde fark atardı yani anlıcagın follofoş olurdun baglantına dua et
Alıntı yapılan: Harun - 10 Temmuz 2007, 10:07:58baglantısı yavaş olmasa inan best sana şans tanımazdım lampard sana gelince ne korkucam lan adama bak tuşlar 2 sn sonra işlerse en fazla berabere kalırsınlan ben senle 20 mac yapimisimdir!!! hadi söyle bakalim sen beni hayatinda hic yendin mi !!!!1 hafta sonra türkiyedeyim ilk senle mac yapicam ozaman görücez
baglantısı yavaş olmasa inan best sana şans tanımazdım lampard sana gelince ne korkucam lan adama bak tuşlar 2 sn sonra işlerse en fazla berabere kalırsın
eyi o zaman yaparız