hamza msn neye gel yapalim maci!!!!!
HAMZA MSNYE GELDE YAPALIM MAÇIMIZI DÜNDEN BERİ GELMEDİN YAW NEDEN GELMİYOSUN HADİ LÜTFEN GEL ARTIK BAK BEKLİYORUM
Alıntı yapılan: masumtilki - 31 Mart 2007, 22:58:34HAMZA MSNYE GELDE YAPALIM MAÇIMIZI DÜNDEN BERİ GELMEDİN YAW NEDEN GELMİYOSUN HADİ LÜTFEN GEL ARTIK BAK BEKLİYORUMşimdi çıkmam gerekiyor gürkan kardeşim . hiç kimseyle oynuyamayacağim malesef . benle maçi olanlar yarin on . olsunlar
Alıntı yapılan: Hamza - 31 Mart 2007, 23:01:41Alıntı yapılan: masumtilki - 31 Mart 2007, 22:58:34HAMZA MSNYE GELDE YAPALIM MAÇIMIZI DÜNDEN BERİ GELMEDİN YAW NEDEN GELMİYOSUN HADİ LÜTFEN GEL ARTIK BAK BEKLİYORUMşimdi çıkmam gerekiyor gürkan kardeşim . hiç kimseyle oynuyamayacağim malesef . benle maçi olanlar yarin on . olsunlar HAMZA YARIN YAZILIYA ÇALIŞCAM FAZLA ONLİNE OLAMAM LÜTFEN GEL YAPALIM HADİ BAK LÜTFEN YOKSA YAPAMAYIZ ALLAH MUHAFAZA LÜTFEN GEL MSNYE YAPALIM O KADAR BEKLEDİM SENİ BOŞAMI GİTCEK EMEKLERİM LÜTFEN HAMZA SENİN BENİ KIRMAYACAĞINI UMUYORUM ÜMİTLERİMİ BOŞA ÇIKARMA LÜTFEN YAZILIYA ÇALIŞCAM
6. Ci ya NE verionuz
hamza bencede en az ilk 10 a girenlere 50 rep fln verilmesi lazım en azından... hatta katılan herkese verilmesi lazım 14 maç yapmak kolay değil sonuçta herkes sitenin menfaati için yarışıyo
Alıntı yapılan: sihirbaz - 01 Nisan 2007, 15:22:03hamza bencede en az ilk 10 a girenlere 50 rep fln verilmesi lazım en azından... hatta katılan herkese verilmesi lazım 14 maç yapmak kolay değil sonuçta herkes sitenin menfaati için yarışıyo katiliyorum kardeşim . katilimcilarimizi eli boş göndermeyelim bencede