ARKADAŞLAR BENİM CANIM ÇOK SIKKIN OTURDUĞUMUZ SİTEDE OLAYLAR OLDU HİÇ FİFA OYNAYASIM YOK KUSURA BAKMAYIN AMA BEN ÇEKİLMEK İSTİYORUM 6 MAÇ YAPTIM 3 GALİBİYET 3 YENİLGİ SONUÇLARDA KÖTÜ GİDİYOR LÜTFEN BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYIN
Alıntı yapılan: gs_08 - 23 Haziran 2007, 16:45:16ARKADAŞLAR BENİM CANIM ÇOK SIKKIN OTURDUĞUMUZ SİTEDE OLAYLAR OLDU HİÇ FİFA OYNAYASIM YOK KUSURA BAKMAYIN AMA BEN ÇEKİLMEK İSTİYORUM 6 MAÇ YAPTIM 3 GALİBİYET 3 YENİLGİ SONUÇLARDA KÖTÜ GİDİYOR LÜTFEN BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYIN bahaneni kabul ediyorum nurullah . umarim bir sonraki elemelerde böyle bir sorun yaşanmaz . gerekçe göstererek turnuvamızdan ayrildiğin için sana diğer ayrilan katilimcilarimiz gibi önümüzdeki elemelere katılamama cezasi vermeyeceğim . bu durumda nurullahin tüm rakipleri hanesine + 3 puan + 3 averaj yazsin
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: BALLACK - 23 Haziran 2007, 17:13:07Alıntı yapılan: gs_08 - 23 Haziran 2007, 16:45:16ARKADAŞLAR BENİM CANIM ÇOK SIKKIN OTURDUĞUMUZ SİTEDE OLAYLAR OLDU HİÇ FİFA OYNAYASIM YOK KUSURA BAKMAYIN AMA BEN ÇEKİLMEK İSTİYORUM 6 MAÇ YAPTIM 3 GALİBİYET 3 YENİLGİ SONUÇLARDA KÖTÜ GİDİYOR LÜTFEN BENİ ANLAYIŞLA KARŞILAYIN bahaneni kabul ediyorum nurullah . umarim bir sonraki elemelerde böyle bir sorun yaşanmaz . gerekçe göstererek turnuvamızdan ayrildiğin için sana diğer ayrilan katilimcilarimiz gibi önümüzdeki elemelere katılamama cezasi vermeyeceğim . bu durumda nurullahin tüm rakipleri hanesine + 3 puan + 3 averaj yazsin abı ben zaten yenmıstım nurullaha yenılenler var yaa :S o zaman ben ayrıetden + 1 puan daha yazıcam haneme
BU NASIL ELEMELER YAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HERKES CEKİP GİDİO O KADAR MAC YAPIORUZ ZAMANIMIZI HARCIYORUZ HERKES CEKİLİO BU NASIL İSTİR