erdogan kardeşim ganyanda seninle oynarken kasma yaşıyormuş galiba...demek ki ben günah keçisi oldum sadece sitede...
kardeşim sen günah keçisi değilsin ama gercekten bağlantın oyun oynamaya elvermiyor gecmişde tacsızla oynadığın vede 11 tane yediğin macı oynaman daha doğrusu tamamlaman bile hataydı hemen cıkıcaksın kardeşim cıkmassan karsı taraf oynar sen izlersin tıpkı chakalla senin oynadığınız mac gibi orda chakall haklıydı tacsızıla oynadığın macda eminim sen topa bile vuramamısındır öle oynamanın anlamı nedir o şekilde yenmeyi bırak gol bile atamassın pas veriosun 4 saniye sona adam algılıo uzun vuruypsun adam algılamıo sen orta sahada topu görüon 3,4 sanie sona kalaende gol olmus böle oldukdan sona oynamanın ne anlamı var:
BÜTÜN PES 4 VE WE OYUNCULARINA SESLENİORUM HÜSEYİN İN BAĞLANTISINI NASIL DÜZELTEBİLİRİZ HERKES ELİNDEN GELEN YARDIMI YAPSIN AKLINA GELEN BİLGİYİ SÖLESİN HÜSEYİNDE HAKLI TABİKİ. SÜREKLİ CLİENDT Mİ OYNAYACAK ADAM ELBETTE OYNAMAYACAK AMA Bİ ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN YARDIM EDİN