BANA BIR SARKI SÖYLE ICINDE HUZUN OLSUN BASINA KUSLAR KONSUN SONUNDA GURBET OLSUN YARE DOYMAMAK OLSUN BANA BIR SARKI SÖYLE
NiYETiM ACiZANE-i TACİZ ETMEK DEGiL BiLAKİS EFKAR-I UMUMUDE NACiZANE BiR ASK TEKLiFiDiR VERECEGiNiZ HER MÜSPET CEVAP HARABE-i YÜREGiMiN DERMANI OLACAKTIR
Gayem Zatıalinizi Taciz Etmek Değil, Efkarı Umumiyede Muhabbet Kurmaktır.Cevabı Musbetiniz Kalbi Hazalimi Tamiri Temin Edeceginden Desti Muhabbetinize Talibim
@)-,-'-,- ASKIM -,-'-,-(@@)-,-'-,- RUHUM -,-'-,-(@@)-,-'-,- BiRTANEM -,-'-,-(@@)-,-'-,- SENi -,-'-,-(@@)-,-'--,- SEVIYORUM
HANİ SÖZLER VARDIR GÖZLERİ AĞLATIR.HANİ GÖZLER VARDIR SÖZLERİ ANLATIR.HANİ ANILAR VARDIR DEĞERİ GEÇ ANLAŞILIR.BİRDE AŞK VARDIR O DA SENİ ANLATIR...
Hayatta kimse için ağlanmaz! Zaten ağlanmaya değer insan ağlatmaz! Eğer bir gün ağlarsan, başını dik tut ki göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın...
senin gözyaşın olmak isterdim!gözlerinde doğup,yanaklarında yaşayıp,dudaklarında ölmek için!
sen ne bir gül ne bir buse ne de bir gelinciksin sen erişilemeyecek kadar yüksek bir dağın koparılamayan kırçiçeğisin bebeğim
Ben seni hiç sevmedim ki okulda bana ısmarladığın tostu sevdim ketçapı sevdim kolamın son fırtını sevdim Ben seni hiç sevmedim ki kantinciyi sevdim Eceviti bile senden çok sevdim
Bayley's kadar tatlı,Tequila kadar çarpıcı, kanyak kadar sıcak, şampanya kadar özel, kokteyl kadar karmaşıksın...seni seviyorum
BENKİ ASİ SÖZ DİNLEMEZ,HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEZ.SENİN İÇİN HEMDE KAÇ KEZ,YAŞLAR DÖKTÜM İNANMADIN...
KOLLARINLA BENİ SARMALAYAN SEN OL DAKİKALARCA,SEN BİR BENİM OL,BİR BENİ SEVEN,SEN BİR BEN OL,İÇİMDE BENİMLE BÜYÜYEN
SON DEFA ESMEDEN DENİZLERİME EY! DELİ FIRTINA BAĞRIMI YAKMA NEREYE GİDERSEN BENİDE GÖTÜR BU SAHİLDE BENİ YALNIZ BIRAKMA
düşmezse düşmesin yakamızdan ölüm bizimde dünyamıza sabah olacak gülüm o güzel gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm unutma umuda kurşun işlemez gülüm
sensiz kaldığımda etraf sanki bir çöl nereye gitsem yoksun bulamıyorum hiçbişey yok...ne senden bi hatıra ne başka şey....haykırıyorum ama sadece ben duyuyorum
beyaz bir incisin sen ,bilmem ne cicisin sen,sana canım diyemem,canımın içisin sen...
SEN GÖZLERİMDE BİR RENK,KULAKLARIMDA BİR SES,VE İÇİMDE BİR NEFES OLARAK KALACAKSIN
SENİ O KADAR ÇOK SEVECEĞİMKİ BENSİZ GÜNLERİNİ YOK SAYACAKSIN SENİ SEVDİĞİMİ HİÇ SÖYLEMEYECEĞİM GÖZLERİME BAKIP ANLAYACAKSIN.
BİLİYORDUM SENİ SEVİYORUM DERKEN YENİ BİR ALFABE KEŞFETTİĞİMİ,KİMSENİN OKUMA YAZMA BİLMEDİĞİ BİR KENTTE...
KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt

KaDiR KuRt
KİMSİN SEN?YAŞAMAK İSTEYİPDE YAŞAYAMADIĞIM UMUTLARIMSIN.FARKINDA OLMADAN YILLARDIR BEKLEDİĞİMSİN BELKİDE...KİMSİN SEN?SEN BENİM SEVDİĞİMSİN SEVDİĞİMİ SÖYLEYEBİLDİĞİMSİN...
DENİZ DALGASIZ OLMAZ GÖNÜL SEVDASIZ OLMAZ YARİ GÜZEL OLANIN BAŞI BELASIZ OLMAZ..
DOST BAZEN MİNİK BİR KUŞBAZEN VAR OLMAYAN SEVGİLİ,KİMİ ZAMAN SAKSIDA BİR ÇİÇEKTİR, AMA ASIL DOST SENİ SENDEN ÇOK SEVENDİR