Alıntı yapılan: CapsLock - 16 Aralık 2006, 23:33:23HAMZA ABİ NE KADAR DİL DÖKSENDE NAFİLE ARTIK UKRAYNANIN A.Q. ADAM DÜMDÜZ GİDİYOO GOLL ADAMIN İÇİNDEN GEÇİO TAKIM GÜCÜ 59 SEN BANA +20 PUAN VERSENDE OYNAMAM ARTIK YETER YAWW BEN HER MAÇTA STRESS YAPIOM BEEE YETER BAŞKA TAKIM VERİOSANIZ OYNIYIM YOKSA ÇEKİLİOMMMİSVEÇ : 8UKRAYNA : 4 PRİNT ARKADAŞ ALDI SANIRIMturnuvayi bırakmaman için sana dil dökmek niyetinde değilim canım kardeşim . eğer ayrılmak istiyorsan kararina saygi duyarim . fakat reaperin da dediği gibi kayit olurken bu takımı kendi rızan ile seçtin ve şimdide kötü sonuçlar aldin diye çekilme karari aliyorsun . bu yaptiğin bana kalırsa pek iyi olmadi . fakat ayrilma konusunda kesin kararliysan yedeklerden yerine başkasini alalim . senden haber bekliyorum
HAMZA ABİ NE KADAR DİL DÖKSENDE NAFİLE ARTIK UKRAYNANIN A.Q. ADAM DÜMDÜZ GİDİYOO GOLL ADAMIN İÇİNDEN GEÇİO TAKIM GÜCÜ 59 SEN BANA +20 PUAN VERSENDE OYNAMAM ARTIK YETER YAWW BEN HER MAÇTA STRESS YAPIOM BEEE YETER BAŞKA TAKIM VERİOSANIZ OYNIYIM YOKSA ÇEKİLİOMMMİSVEÇ : 8UKRAYNA : 4 PRİNT ARKADAŞ ALDI SANIRIM
furkan kardesim bugün her zmn msndeyim istedigin zmn gel msnye yapalım maçımızı
abimin başı ağrıyodu onun için yenilmiş
Osc Çizik Üye