Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:43:50beckham sen abimin sitesine mod olcanmı KARDEŞ BANA GEREK YOK MUŞ ÖYLE DEDİ ÇOK ADAY VARMIŞ SİTESİNE MOD OLMAK İÇİN BANA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ
beckham sen abimin sitesine mod olcanmı
Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 10 Aralık 2006, 19:44:56Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:43:50beckham sen abimin sitesine mod olcanmı KARDEŞ BANA GEREK YOK MUŞ ÖYLE DEDİ ÇOK ADAY VARMIŞ SİTESİNE MOD OLMAK İÇİN BANA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ abim öle demek istememiş yani sen direk beni yönetici yap demişsin oda olmaz demiş önce mod olarak başlarsın demiş sen yanlış anlamışsın
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 10 Aralık 2006, 19:44:56Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:43:50beckham sen abimin sitesine mod olcanmı KARDEŞ BANA GEREK YOK MUŞ ÖYLE DEDİ ÇOK ADAY VARMIŞ SİTESİNE MOD OLMAK İÇİN BANA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ beckham bizim modumuz kimseye vermem zaten
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:47:05Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 10 Aralık 2006, 19:44:56Alıntı yapılan: мєтєнαη - 10 Aralık 2006, 19:43:50beckham sen abimin sitesine mod olcanmı KARDEŞ BANA GEREK YOK MUŞ ÖYLE DEDİ ÇOK ADAY VARMIŞ SİTESİNE MOD OLMAK İÇİN BANA GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ abim öle demek istememiş yani sen direk beni yönetici yap demişsin oda olmaz demiş önce mod olarak başlarsın demiş sen yanlış anlamışsın BEN NADİRLE KONUŞURUM MSN DE SONRA ŞİMDİ BZİ KONUYA DÖNELİM
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo KARDŞE BEN BUNU HEP DEDİM AMA
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo öncelikle capslock kardeşimiz metehan brezilyayi seçmeden önce brezilyayi yazdiğini gördüm. bunun üzerine kendisine biz , metehanın mesaji daha yukarida olduğu için başka takım seçmesi gerektiğini söyledik . capslock da ispanyayi seçti . yani capslockun mesaji harunun mesajindan üstteydi ve bir önceki uygulamayi yaparsak bu durumda capslockun ispanya olmasi gerekiyor .
Alıntı yapılan: gfb_sero - 10 Aralık 2006, 19:45:58Ya bakın bnece capslock kardeşimizn başka takım alması lazım çünkü metenin takımı brazil diye yazıyo . Hadi bunu görmedi oda brazili seçti tamam . Bu sıradada harun geliyo spaini seçiyo . Sonra brazilin alındığını görüyo capslock spaini seçiyo . İşte böle olmaz bu sefer haruna haksızlık olur . O yüzden capslock kardeşimin başka bir takım seçmesi en haklı yöntemdir . Yanlışmıyım loooo öncelikle capslock kardeşimizin metehan brezilyayi seçmeden önce brezilyayi yazdiğini gördüm. bunun üzerine kendisine biz , metehanın mesaji daha yukarida olduğu için başka takım seçmesi gerektiğini söyledik . capslock da ispanyayi seçti . yani capslockun mesaji harunun mesajindan üstteydi ve bir önceki uygulamayi yaparsak bu durumda capslockun ispanya olmasi gerekiyor .