Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 10 Ekim 2007, 19:16:52UGURLA BAGLANAMIYORUZ SEBEBI ONDAKI OYUNUN ORJINAL OLMASI HERALDE BAYA BI DENEDIK OLMADI .
UGURLA BAGLANAMIYORUZ SEBEBI ONDAKI OYUNUN ORJINAL OLMASI HERALDE BAYA BI DENEDIK OLMADI
Osc Çizik Üye
bende sorun yok harunla yaptım ardından ugurla denedık olmadı baskasıylada denedi olmadı onda yanı sorun oda benden kaynaklanan bısı var dıyo zaten
OYUNSITENIZ.COM BİRİNCİ FIFA 08 TURNUVAMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ KULVARI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM MÜSABAKALAR RÖVANŞSİZ OYNANİP MAÇ SONUÇLARI BU TOPIC ALTİNA YAZİLACAKTİR . KARŞILAŞMALARİN TAMAMLANMASI İÇİN VERİLEN SON TARİH 11 EKİM PERŞEMBE AKŞAMIDIR . 4 KATİLİMCİMİZA DA FİNALE YÜKSELME YOLUNDA BAŞARİLAR DİLİYORUMBALLACK - BATU_GSCEMALAKKO - KURTOKO
hamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyim
Alıntı yapılan: izmirli2 - 11 Ekim 2007, 16:12:38hamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyimTamam gökhan yapalim . Geliyorum msne
Alıntı yapılan: BALLACK - 11 Ekim 2007, 16:17:30Alıntı yapılan: izmirli2 - 11 Ekim 2007, 16:12:38hamza 08 yükledim ilk maçımı senle yapmak istiorum msndeyimTamam gökhan yapalim . Geliyorum msne ok snn msne gelmende sorun 30 dkka beklemem inş çbk gel