Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 7947 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #24 : 16 Kasım 2006, 18:55:16 »
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???

Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir

aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım :D nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 16 Kasım 2006, 18:57:17 »
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak ???

Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir

aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım :D nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.
ben burdayım hadi amett kardeş yapalım maçı bu gün gece son yav

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 16 Kasım 2006, 19:00:46 »
Şimdi noluyo yaw kimi çıkartım  ???  :D

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 16 Kasım 2006, 19:01:05 »
amett yapıon mu kardeş maçı ben hamachideyim yapıosan.

gfb_sero

123

bu ağa gel

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #28 : 16 Kasım 2006, 19:02:09 »

daha önce dediğim gibi nadir ; amet kardeşimin bu akşam çeyrek final maçini oynama imkani olamadiğindan bir üst tura hükmen sen çikacaksin . fakat ; sen yarı final maçini oynamadan önce amet çeyrek final maçimizi yapalim derse bu maçi oynamak zorunda kalirsiniz .

kuralari birazdan serhat kardeşim çekecektir .

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 16 Kasım 2006, 19:02:34 »
Şimdi noluyo yaw kimi çıkartım  ???  :D
heralde benim çıkmam gerekiyo demi hamza abi

amett hafta içi kuseninden giriyomuş ordada fifa yokmuş onun için ben çıkyıom heralde.ben öle anladım yani.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #30 : 16 Kasım 2006, 19:02:50 »
bugün yapamıcağımı belirttim nadir nese son gün bugün ve yapamıcam sen çık nadir yarı finale başarılar...

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 16 Kasım 2006, 19:03:28 »

daha önce dediğim gibi nadir ; amet kardeşimin bu akşam çeyrek final maçini oynama imkani olamadiğindan bir üst tura hükmen sen çikacaksin . fakat ; sen yarı final maçini oynamadan önce amet çeyrek final maçimizi yapalim derse bu maçi oynamak zorunda kalirsiniz .

kuralari birazdan serhat kardeşim çekecektir .

tamam abi anladım.sende saol amett kardeş.

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 16 Kasım 2006, 19:07:38 »
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam ;)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #33 : 16 Kasım 2006, 19:14:11 »
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam ;)

bu lafı duymak bile istemiyorum amet kardeşim . herkesin sıkışık olduğu anlar olabilir . bu gibi durumlarda dahi sen gelip buraya mesaj gönderiyor ve turnuvamiza bu kadar ilgi gösteriyorsan  , seni alnından öpüyorum . senin gibi sorumluluk duygusuna sahib kimseleri görmek zor oluyor artik . ilginden ötürü teşekkür ederim .

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 16 Kasım 2006, 19:15:30 »
Hamza kardeşim cmylmzz ve vudu hiç online olmadı buraya bir msjları da yok kimi çıakrtım hamza

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #35 : 16 Kasım 2006, 19:16:22 »
Hamza kardeşim cmylmzz ve vudu hiç online olmadı buraya bir msjları da yok kimi çıakrtım hamza

hocam bu maç oynandi bile :D vuducini kazandi . ilk sayfaya bak bi daha . gözünden kaçmiş sanirim