Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:44:14yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir
yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:48:02Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:44:14yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.
Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:55:16Alıntı yapılan: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:48:02Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:44:14yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.ben burdayım hadi amett kardeş yapalım maçı bu gün gece son yav
Şimdi noluyo yaw kimi çıkartım
Alıntı yapılan: nadir - 16 Kasım 2006, 18:57:17Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:55:16Alıntı yapılan: Hamza - 16 Kasım 2006, 18:48:02Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 18:44:14yani aga sen nadir yarın yapmamızı kabul edersemi yarın yapabilirsiniz diyosun eğer etmezse nadirmi üst tura çıkıcak Hayır yanliş anladin hocam . benim demek istediğim ; bu gece son olduğundan ötürü yarı final kuralarini seroo birazdan çekecek . fakat : nadir yarı final maçini yapmadan önce sen online olur ve maçimizi yapalim dersen nadir bu tekliften sonra yari final maçini oynayip kazansa bile finale çikmiş olamaz . seninle çeyrek finali oynamak zorunda kalir ve kazanan yarı finale yükselir aga şimdi anladım önceki msjı anlayamamıştım nese aga çekilsin kuralar ne olcağı yarın belli olur.ben burdayım hadi amett kardeş yapalım maçı bu gün gece son yavdaha önce dediğim gibi nadir ; amet kardeşimin bu akşam çeyrek final maçini oynama imkani olamadiğindan bir üst tura hükmen sen çikacaksin . fakat ; sen yarı final maçini oynamadan önce amet çeyrek final maçimizi yapalim derse bu maçi oynamak zorunda kalirsiniz . kuralari birazdan serhat kardeşim çekecektir .
önemi yok nadir imkanım yoktu ve oynayamadım bugün ha bide çok acelecesin nadir kardeşim derdimi anlatıyorum ya anlamak istemiyosun yada anlamamazlıktan geliyosun nese böle sorunlar çıkıcaksa turnuvalara katılamıcam
Hamza kardeşim cmylmzz ve vudu hiç online olmadı buraya bir msjları da yok kimi çıakrtım hamza