amett le gece maçımızı yaptık...nadir 6-4 ametthayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: nadir - 16 Kasım 2006, 23:01:26amett le gece maçımızı yaptık...nadir 6-4 ametthayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.bravo nadir kardşim öncelikle beni anladığın ve maçımızı yaptığımız için sana teşlekkür ediyorum elendim turnuvadan ama hiç üzülmedim çünkü hayatımın en zevkli maçlarından birini oynadım şimdi sadece kısa bi özetini gollerini anlatıcam ama bu maçı izleseydiniz gerçekten müthiş olucağına sizde inanıcaktınız maça başladık ve fazla sürmeden 1-0 öne geçtim ardından 30. dakika civarları 2-0 öne geçtim o golün ardından hiç gecikmeden nadir kardeşim sanırım bi takik değişikliği yaptı ve skoru 2-1e getirdi sonra yanılmıyosam unutmuş olabilirim 2. yarıda 3-1 öne geçtim ama o dakikaya kadr bile maçta tempo hiç durmadı uzun toplar mükemmel paslar süperdi yani ardından nadri kardeşim skoru 3-3e getiri verdi sonra 4-3 öne geçmeyi başardı onun golünden fazla gecikmeden skoru 4-4e getirdim ve o pozisyondan sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdım bitane dakikalar 89u gösterirken nidirin 5. golü geldi ve maç orada koptu 6. gol ise kaçınılmaz oldu ve maç 6-4 bitti hayatımın en zevkli karşılaşmalarındandı nadir ellerine bileğine parmaklarına sağlık kardşeim iyiki oynamışız bu maçı tadı damağımda kaldı maçın
inş. kardeşim daha çok turnuvalar var önümüzde çok maçlar oynucaz iyi geceler...
Alıntı yapılan: amett - 16 Kasım 2006, 23:16:42inş. kardeşim daha çok turnuvalar var önümüzde çok maçlar oynucaz iyi geceler... ewt kardeşim işn yine karşılasırısss.hamza abi ve sero ne zman çekiliyo yarı final eşleşmeleri.?