Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 7942 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #48 : 16 Kasım 2006, 23:08:11 »
amett le gece maçımızı yaptık...

nadir 6-4 amett

hayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.

bravo nadir kardşim öncelikle beni anladığın ve maçımızı yaptığımız için sana teşlekkür ediyorum elendim turnuvadan ama hiç üzülmedim çünkü hayatımın en zevkli maçlarından birini oynadım şimdi sadece kısa bi özetini gollerini anlatıcam ama bu maçı izleseydiniz gerçekten müthiş olucağına sizde inanıcaktınız :) maça başladık ve fazla sürmeden 1-0 öne geçtim ardından 30. dakika civarları 2-0 öne geçtim o golün ardından hiç gecikmeden nadir kardeşim sanırım bi takik değişikliği yaptı ve skoru 2-1e getirdi sonra yanılmıyosam unutmuş olabilirim 2. yarıda 3-1 öne geçtim ama o dakikaya kadr bile maçta tempo hiç durmadı uzun toplar mükemmel paslar süperdi yani ardından nadri kardeşim skoru 3-3e getiri verdi :D sonra 4-3 öne geçmeyi başardı onun golünden fazla gecikmeden skoru 4-4e getirdim ve o pozisyondan sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdım bitane :D dakikalar 89u gösterirken nidirin 5. golü geldi ve maç orada koptu 6. gol ise kaçınılmaz oldu ve maç 6-4 bitti hayatımın en zevkli karşılaşmalarındandı nadir ellerine bileğine parmaklarına sağlık kardşeim iyiki oynamışız bu maçı tadı damağımda kaldı maçın :D

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #49 : 16 Kasım 2006, 23:10:45 »
amett le gece maçımızı yaptık...

nadir 6-4 amett

hayatımın en zevkli maçlarından biriydi saol amett kardeşim.ayrıca en sevindiğim nokta hakkımla kazanmamdı.

bravo nadir kardşim öncelikle beni anladığın ve maçımızı yaptığımız için sana teşlekkür ediyorum elendim turnuvadan ama hiç üzülmedim çünkü hayatımın en zevkli maçlarından birini oynadım şimdi sadece kısa bi özetini gollerini anlatıcam ama bu maçı izleseydiniz gerçekten müthiş olucağına sizde inanıcaktınız :) maça başladık ve fazla sürmeden 1-0 öne geçtim ardından 30. dakika civarları 2-0 öne geçtim o golün ardından hiç gecikmeden nadir kardeşim sanırım bi takik değişikliği yaptı ve skoru 2-1e getirdi sonra yanılmıyosam unutmuş olabilirim 2. yarıda 3-1 öne geçtim ama o dakikaya kadr bile maçta tempo hiç durmadı uzun toplar mükemmel paslar süperdi yani ardından nadri kardeşim skoru 3-3e getiri verdi :D sonra 4-3 öne geçmeyi başardı onun golünden fazla gecikmeden skoru 4-4e getirdim ve o pozisyondan sonra kaleciyle karşı karşıya kaçırdım bitane :D dakikalar 89u gösterirken nidirin 5. golü geldi ve maç orada koptu 6. gol ise kaçınılmaz oldu ve maç 6-4 bitti hayatımın en zevkli karşılaşmalarındandı nadir ellerine bileğine parmaklarına sağlık kardşeim iyiki oynamışız bu maçı tadı damağımda kaldı maçın :D
sende çok saol amett kardeşim.bende çok zevk aldım maçtan.en çok seivindiğim yanı hakkımla kazandım bu beni çok sevindirdi.işn bi daha başka bi turnuvada karşılarşır ve böle bi maç daha oynarıs.maç için saolasın.

herkese ii geceler.........................

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #50 : 16 Kasım 2006, 23:16:42 »
inş. kardeşim daha çok turnuvalar var önümüzde çok maçlar oynucaz

iyi geceler... ;)

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #51 : 17 Kasım 2006, 10:20:38 »

iyi geceler... ;)

ewt kardeşim işn yine karşılasırısss.hamza abi ve sero ne zman çekiliyo yarı final eşleşmeleri.?

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #52 : 17 Kasım 2006, 17:27:49 »

iyi geceler... ;)

ewt kardeşim işn yine karşılasırısss.hamza abi ve sero ne zman çekiliyo yarı final eşleşmeleri.?

sanirim serhat şu anda offline ben birazdan yarı final kuralarini çekerim . bir üst turda başarilar dilerim

Çevrimdışı gfb_sero

• MODERATÖR
  • 4.SINIF UYE
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 17 Kasım 2006, 17:57:54 »
Aga gerçekten k.bakmayın . İnternetim üst komşuyla karıştı yani türk telekomdan gelen bir görevli öle bi halt yapmış onla uğraşıyordum k.bakmayın  :)