Alıntı yapılan: Saw - 18 Ağustos 2008, 14:12:23Alıntı yapılan: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:11:06Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.
Alıntı yapılan: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:11:06Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!
Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarla
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:17:21Alıntı yapılan: Saw - 18 Ağustos 2008, 14:12:23Alıntı yapılan: At@K@N - 18 Ağustos 2008, 14:11:06Süre doldu diyosunuz ama hala bitmemiş ne yapmaya çalışıyosunuz.admin falan yokmu bu sitede kimse bakmıyor.lütfen sizde düğer siteler gibi turnuvaları yarıda bırakıp atmayın.ilgilenin turnuvalarlaBak abisi 128 kişilik turnuva yönetmek kolay deil üstüne dün 100kontör ödüllü turnuva yapıldı ilgilenemedik dün son gündü şimdi çıkanları belirliyoruz!Sen benim kaç yaşında olduğumu biliyomusunda abisi falan diyosun..saygısılık yapma.o zaman son gün pazar gecesi diye yazmasaydınız.bende sana bunları söylemezdim.eğer bir son gün veriyosanız buna uymak zorundasınız.HAKLISIN BİRADER..
DAHA ÖNCE ÇOK SİTEDE BULUNDUM VE TURNUVALARA KATILDIM.ÇOĞUNDA ÜYE TOPLAMAK İÇİN TURNUVA AÇARLAR,DAHA SONRADA TURNUVAYALA İLGİLENMEZLER VE TURNUVA KAPANIR VE SİLERLER KONULARI..SANIRIM BUNLARDA BÖYLE YAPCAK.