Alıntı yapılan: ddennizz - 08 Temmuz 2008, 16:23:31birader cornerde kaleci aldı zaten alınca atagın bitti digerindede ben ani ataga çıkıodum hala savunma kendini az önce 3dedin yalan söyledin tmm pardon dedin şimdi yine yalan sçlion top bendeydi ilk koptugunda diorumya 27kalmstı ama sen öle diosan 55dk dan oynayalım 1-0 nerdn gittiyse ordan kural bu gir çık dion bide ayıp bu kadar sorun en görmedim vallasenın yaşın kaç 16 mı 23 te benim laflarına dikkat etmeni öneririm yalancı falan birader v.s .....nerdeyse yalvararak maç alıosun ayıp budur bi ayıptır örenmişin... insan biraz saygılı olur bu ne kardeşim yaa... senın orda bana demen gereken şey abi benım nette sorun var durmadan atıyo biz bu maçı sonra yapalım baştan olsun hep koptu çıktık girdik mahvoldu maç , yapalaım sonra adamgibi dicektin ...bunu desen eywalah sen naptın kaldığımız yerden devam edelim dedin 1-0 öndesin ya...ben sana o maçta farkı çekerdim de maç maç olmadı ki başka bişi oldu... neyse ....zaten senın gideceğin yer buraya kadardı...ileri gitmen mucize olur...yinede başarılar
birader cornerde kaleci aldı zaten alınca atagın bitti digerindede ben ani ataga çıkıodum hala savunma kendini az önce 3dedin yalan söyledin tmm pardon dedin şimdi yine yalan sçlion top bendeydi ilk koptugunda diorumya 27kalmstı ama sen öle diosan 55dk dan oynayalım 1-0 nerdn gittiyse ordan kural bu gir çık dion bide ayıp bu kadar sorun en görmedim valla
Alıntı yapılan: alperanom - 08 Temmuz 2008, 20:15:23Alıntı yapılan: ddennizz - 08 Temmuz 2008, 16:23:31birader cornerde kaleci aldı zaten alınca atagın bitti digerindede ben ani ataga çıkıodum hala savunma kendini az önce 3dedin yalan söyledin tmm pardon dedin şimdi yine yalan sçlion top bendeydi ilk koptugunda diorumya 27kalmstı ama sen öle diosan 55dk dan oynayalım 1-0 nerdn gittiyse ordan kural bu gir çık dion bide ayıp bu kadar sorun en görmedim vallasenın yaşın kaç 16 mı 23 te benim laflarına dikkat etmeni öneririm yalancı falan birader v.s .....nerdeyse yalvararak maç alıosun ayıp budur bi ayıptır örenmişin... insan biraz saygılı olur bu ne kardeşim yaa... senın orda bana demen gereken şey abi benım nette sorun var durmadan atıyo biz bu maçı sonra yapalım baştan olsun hep koptu çıktık girdik mahvoldu maç , yapalaım sonra adamgibi dicektin ...bunu desen eywalah sen naptın kaldığımız yerden devam edelim dedin 1-0 öndesin ya...ben sana o maçta farkı çekerdim de maç maç olmadı ki başka bişi oldu... neyse ....zaten senın gideceğin yer buraya kadardı...ileri gitmen mucize olur...yinede başarılar deniz bi önceki turnuvada 64 kişiden 3. oldu dikkatini çekerim hem ben senle maç yaptım sen hayatta denize bırak farkı gol bile atamazdın
tartışmak istemiyorum turnuvada belirtmişler saol sanada başarılar dielrim i günler sedat harbi adamımsın bu turnuvada bi senden korkuom valla işallah bu sefer yarfialde deil finalde eşleşiriz GOL YEMEM
olmaz öle şey bırakma nereye gidon bari bana devret