Gönderen Konu: 2.TUR A GRUBU MAÇLARI  (Okunma sayısı 12325 defa)

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #36 : 19 Ağustos 2008, 23:36:00 »
KEMAL35:1 MALATYASPORLU:3

FIFA HAYATIMDAKİ EN TUHAF MAÇLARDAN BİRİNİ OYNADIM.DİREKTEN DÖNEN TOPLAR BOMBOŞ KALEYE KAFAYLA ATIP YİNE DİREKTEN DÖNEN TOP :) NEYSE SAĞLIK OLSUN.KEMAL KARDEŞİME DELİKANLI DURUŞUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.FIFACILAR ARASINDA RAKİBİM OLAN EN DELİKANLI ADAMLARDAN BİRİ DİYEBİLİRİM.KEMAL KARDEŞİM HARBİDEN ADI GİBİ KEMAL BİR İNSAN.KARDEŞ İNŞALLAH SENİN GİBİ DELİKANLI BİRİ ELENMEZ.ELENİRSEN BİL Kİ SENİN KADAR ÜZÜLECEĞİM.DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • MSN Messenger - r0b3rt0_c4rl0s@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • http://www.kemaltoprak.tr.cx
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #37 : 19 Ağustos 2008, 23:42:53 »

FIFA HAYATIMDAKİ EN TUHAF MAÇLARDAN BİRİNİ OYNADIM.DİREKTEN DÖNEN TOPLAR BOMBOŞ KALEYE KAFAYLA ATIP YİNE DİREKTEN DÖNEN TOP :) NEYSE SAĞLIK OLSUN.KEMAL KARDEŞİME DELİKANLI DURUŞUNDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.FIFACILAR ARASINDA RAKİBİM OLAN EN DELİKANLI ADAMLARDAN BİRİ DİYEBİLİRİM.KEMAL KARDEŞİM HARBİDEN ADI GİBİ KEMAL BİR İNSAN.KARDEŞ İNŞALLAH SENİN GİBİ DELİKANLI BİRİ ELENMEZ.ELENİRSEN BİL Kİ SENİN KADAR ÜZÜLECEĞİM.DİĞER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM.

Evet maç biraz tuhaftı eğer maçı kazansaydım haksızlık olacaktı böyle olduğu iyi oldu!! Malatyasporlu kardeşimizi tebrik ediyorum güzel oynadı ve kazandı!! Bana karşı yazdığı yazılardan dolayıda çok teşekkür ederim!! İnşallah elenmem ama fifayı en az 2 aydır oynamıyordum yani eskisi gibi oynayamıyorum!! Kontörlü olduğunu duyunca geldim hem birazda fifayı özlemiştim!! Malatyasporlu kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum!!

Malatyasporlu 3 - 1 Kemal35

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #38 : 20 Ağustos 2008, 12:51:14 »

Evet maç biraz tuhaftı eğer maçı kazansaydım haksızlık olacaktı böyle olduğu iyi oldu!! Malatyasporlu kardeşimizi tebrik ediyorum güzel oynadı ve kazandı!! Bana karşı yazdığı yazılardan dolayıda çok teşekkür ederim!! İnşallah elenmem ama fifayı en az 2 aydır oynamıyordum yani eskisi gibi oynayamıyorum!! Kontörlü olduğunu duyunca geldim hem birazda fifayı özlemiştim!! Malatyasporlu kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum!!

O senin abin kemal :)Yaş 27 adamın :)

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #39 : 20 Ağustos 2008, 13:32:21 »

Pardon görmemişim!! Sende dedem oluyorsun herhalde yaş başını almış gitmiş 1463!! :D

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #40 : 20 Ağustos 2008, 14:44:38 »

Pardon görmemişim!! Sende dedem oluyorsun herhalde yaş başını almış gitmiş 1463!! :D
Onu salladım :D senle aynı yaştayım kardeş :)

Çevrimdışı irsad26

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 6334
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #41 : 20 Ağustos 2008, 16:00:08 »
ben ve kursad_salvo bugun 19-20 arası açığız rakıplerımıze duyrulur..
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs

Çevrimdışı kemal35

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -23
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #42 : 20 Ağustos 2008, 18:41:30 »
Ben şu an online komutundayım hamachide bekliyorum rakiplerimi!! Bilginize!!

Çevrimdışı Meazlum

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #43 : 20 Ağustos 2008, 22:29:03 »
beyler ilk grup maçım kıng of fıfa 1-2 ben yendimm [email protected] ekleyinn acelem vardı dakkayı 4 minutes yaptım bir yere gidiyorum 8 minutes olacaktı dıyo valal ben yendım

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #44 : 20 Ağustos 2008, 22:31:31 »
beyler ilk grup maçım kıng of fıfa 1-2 ben yendimm [email protected] ekleyinn acelem vardı dakkayı 4 minutes yaptım bir yere gidiyorum 8 minutes olacaktı dıyo valal ben yendım

1. MAÇ SÜRESİ BİR YARİSI 8 DAKİKA OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 16 DAKİKA 'DAN OYNANACAKTİR.

2.MÜSABAKA OYNANİRKEN BİR TARAF TEKNİK OLARAK GÖRÜNTÜDE BOZUKLUK ( LAG OLMA ) KASILMA GÖRÜYORSA OYUNUN İLK 10 DAKİKASİNDA ÇİKMA HAKKI BULUNMAKTADİR . FAKAT 10.DAKİKADAN SONRA EĞER BİR TARAF GÖRÜNTÜ BOZUK DİYE OYUNU TERKEDERSE İLK İKAZİNİ ALİP İKİCİSİNDE UYARİ GELMEDEN DİREK DİSKALİFİYE OLACAKTİR.

3. KARTLAR VE OFSAYTLAR AÇİK OLMAK ZORUNDADİR

4. OYUN HİZİ = FAST GÖRÜNTÜ KALİTESİ = LOW ( en düşük ) OLACAKTİR .

5. EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ = 800  600 OLACAKTİR..

6. SEVİYE = WORLD CLASS

7. MAÇLAR DİREK İP İLE ( OLUYORSA ) OLMUYORSA HAMACHİ İLA OYNANACAKİR..

8. MAÇLARİN BİLGİSAYAR KLAVYESİ DİŞİNDA HERHANGİ BİR JOİSTİK İLA OYNANMASİ SERBESTTİR . HERHANGİ BİR KISITLAMAMIZ YOKTUR .

9. MAÇ SONU PRİNT - SCREEN ALMA ZORUNLUĞU YOKTUR . SONUCU YAZMANİZ YETERLİ OLACAKTİR

10.MAÇ KOPTUGU ZAMAN KOPTUGU YERDEN VE SKORDAN DEVAM EDECEKTİR 

ARKADAŞ KURAL HATASI YAPTIĞIN APACAÇIK ORTADA KURAL HATASI YA MAÇ TEKRARIDIR MAÇ TEKRARI KABUL ETMEMEKTE ISRAR EDERSEN 3-0 HÜKMEN KAYBEDERSİN.

Çevrimdışı Meazlum

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #45 : 20 Ağustos 2008, 22:32:49 »
öff be amann yarın yaparız hangı maç yetişcek

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #46 : 20 Ağustos 2008, 22:33:21 »
TURNUVAYA GİRERKEN KURALLARI OKUYUN GİRİN.ONDAN SONRA MAÇ SONU KURAL HATASINDAN DOLAYI SORUNLAR ÇIKMASIN.ARTIK ÇOCUKÇA DAVRANIŞLARDAN BIKTIM.KURALLARI OKUMAK 2 DK NIZI ALMAZ.

Çevrimdışı Meazlum

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
2.TUR A GRUBU MAÇLARI
« Yanıtla #47 : 20 Ağustos 2008, 22:34:08 »
ya tamam yarın yapcam herkesle ekleyin [email protected] yemek yimeye cağırıyolardı çorbacıya ondan hızlı hızlı ypım dedım bu arkadasında ısı warmıs ama neyse sankı yenemıcem