bwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 12:18:15bwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi tamam metehan , o zaman fikstür ve skor tahmin bölümlerini açayim . fifa 07 interactive liglerimizdeki gibi hazirlarsin oke
Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 12:19:22Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 12:18:15bwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi tamam metehan , o zaman fikstür ve skor tahmin bölümlerini açayim . fifa 07 interactive liglerimizdeki gibi hazirlarsin oke hamza abi lig olmasın bence elemeli olsun daha ii olur
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 15:49:13Alıntı yapılan: Hamza - 23 Aralık 2006, 12:19:22Alıntı yapılan: мєтєнαη - 23 Aralık 2006, 12:18:15bwn çekiyorum malatyalı abi sen çek dedi tamam metehan , o zaman fikstür ve skor tahmin bölümlerini açayim . fifa 07 interactive liglerimizdeki gibi hazirlarsin oke hamza abi lig olmasın bence elemeli olsun daha ii olur bana kalırsada elemeli olsun . bir an önce bitsin . fifa 07 interactive liglerinin yanı sıra ödüllü lig ve euro lig olmak üzere toplamda 4 ligde varim . bir beşincisini kaldiracağimi düşünmüyorum . ama genede katilimcilarimizin görüşlerine saygılıyım ve çoğunluğa uyacağim çoğunluk evet derse turnuvamız play - off şeklinde olacaktir. kuralari bu gün içerisinde çekebilirsin metehan oke ilgilendiğin için teşekkür ederim kolay gelsin