Gönderen Konu: Brüls ve Faty Papy ne olacak?  (Okunma sayısı 499 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Brüls ve Faty Papy ne olacak?
« : 09 Nisan 2010, 12:09:29 »
 Brüls ve Faty Papy ne olacak?

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş Cristian Brüls ve Faty Papy hakkında kararını verirken, ligde başka takımların sonuçlarıyla ilgilenmediklerini dile getirdi..





Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda'da MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynayan futbolcular Cristian Brüls ve Faty Papy'i için yönetim kuruluna ön bilgi sundu.

İki oyuncunun da yetenekli olduğunu ancak gelecek sezon yarışacak kadro için yeterli olmadıkları şeklinde görüş bildiren Güneş, oyuncuların yine kiralık olarak değerlendirilmesini istediği öğrenildi.

Ankaraspor maçı arasını fırsat bilen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kamp yeri bakmak ve bordo-mavili kulübün oyuncuları olan Hollanda'da MVV Maastricht takımında kiralık olarak oynayan futbolcular Cristian Brüls ve Faty Papy'yi de yakından izlemişti.

-YÖNETİME GÖRÜŞ BİLDİRDİ-

Eldeki yabancı oyuncuların fazlalığı nedeniyle iki oyuncu için erken karar vermek zorunda olan Trabzonspor yönetimi teknik direktör Şenol Güneş'in bu doğrultudaki ilk görüşü aldı.

MVV Maastricht takımında forma giyen iki oyuncuyu da çıplak gözle izleyen deneyimli teknik adam, oyuncuların yetenekli olduğu ancak gelecek sezon yarışacak olan kadronun yükünü kaldıracak seviyede olmadıklarını şeklinde görüş belirttiği öğrenilirken, yine kiralık olarak değerlendirilebileceğini belirttiği ifade edildi.

Avrupa'da transfer komitesinin belirlemiş olduğu isimleri de mercek altına alan Şenol Güneş'in yakından izlediği oyuncular hakkında detaylı bir bilgi topladığı öğrenildi.

-"BAŞKALARININ BAŞARISI BİZİ İLGİLENDİRMEZ"-

Öte yandan Şenol Güneş, ligdeki diğer takımların elde ettiği sonuçların ve derecelerin kendilerini ilgilendirmediğini belirtti.

Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısında yer alan yazısında, geçen ay kazandıkları ve istedikleri sonuçları alamadıkları müsabakalar oynadıklarını, ancak futbol adına hiçbir maçta hiçbir rakibe karşı ezilmediklerini kaydetti.

Trabzonspor'un haricinde kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Güneş, ''Ligde bizim dışımızdaki takımların elde ettiği sonuçlar ve dereceler bizi pek ilgilendirmiyor. Şampiyonluk kime giderse gitsin, biz olmadıktan sonra olana saygı duyarız'' ifadelerini kullandı.

Bu sezona yönelik en önemli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmek olduğunu anlatan Güneş, şöyle devam etti:
''Önümüzdeki yıl Avrupa'da mücadele etmek için Ziraat Türkiye Kupası'nda elde edilecek derece son derece önemli. Biz Trabzonspor'da görev yaparken katılımcı bir anlayışı hayata geçirmeye çalışıyoruz. Diyaloğa büyük önem veriyoruz. Toplumun tüm kesimleriyle kuracağımız doğru iletişimin bizleri sonuca taşıyacağına inanıyoruz.''

Trabzonspor'un sorunlarını çözebilmek için ortak hareket etmeleri gerektiğini vurgulayan Güneş, ''Oyuncularıma ise özellikle vurguladığım konuların başında, kendimizi sürekli geliştirmemiz gerektiği gerçeği geliyor. Elimizdeki kadro her şeye rağmen yarışan bir kadro durumundadır. Zaman zaman çok iyi maçlar oynadı. Ama düşüş yaşayan oyuncular olabiliyor. Dolayısıyla dalgalanmaları doğal karşılıyorum, ama bu sürenin uzun olması kötü'' dedi.

Güneş, başarıyı sahiplendikleri gibi başarısızlığı da paylaşmasını bilen bir ekip olmaları gerektiğinin altını çizerek, yazısını şöyle tamamladı: ''Takımlarda doğru ve açık ilişkiler bulunmalıdır. Benden çok 'biz' bilinci ağırlık kazanmalıdır. Nihai hedef olan şampiyonluğa 3-5 günde elde edeceğiniz başarılarla ulaşamazsınız. Önemli olan sizi hedefe ulaştıracak süreci iyi yönetebilmektir. Amacımız bu yöndedir.''

kaynak: Ajansspor..