Gönderen Konu: Korkusuz Hacıosmanoğlu!  (Okunma sayısı 375 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Korkusuz Hacıosmanoğlu!
« : 26 Şubat 2007, 13:01:08 »
Korkusuz Hacıosmanoğlu!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Gölge federasyon başkanı, gölge MHK başkanı' şeklinde duyumlar aldığını belirterek, konuyu araştırdığını, kapı arkalarında konuşanları araştırıp korkusuzca kamuoyunun gözleri önüne sereceğini söyledi. Hacıosmanoğlu, bazı kişilerin şahsi ihtirasları uğruna Türk futbolunu kaosa sürüklediğini savundu.

Ulusoy ile birlikte stres attılar
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısına katılmak için Trabzon'a gelen TFF Başkanı Haluk Ulusoy ile Trabzon'un Maçka ilçesindeki Zigana Dağı'nda stres attı. Türk futbolunun patronunu Trabzon'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Hacıosmanoğlu, Zigana Dağı'nın eşsiz doğal güzelliklerinin de Türk futboluna yansımasını diledi. Bir seneyi aşkın bir zamandır futbolun içinde olduğunu ve futbol adına fazla bir tecrübesinin bulunmadığını kaydeden Hacıosmanoğlu, son günlerde futbol üzerine daha fazla yoğunlaştığını söyledi. Türk futboluna güzellikler katma adına mücadele etttiğini ve kendisinin şahsi ihtirasları bulunmadığını, ancak bazı kişilerin şahsi ihtirasları uğruna Türk futbolunu kaosa sürüklediğini savunan Hacıosmanoğlu, "Bizim duruşumuz belli. Ben de 2-3 ay öncesine kadar hakemleri eleştiriyordum, ama şimdi eleştirmiyorum. Neden eleştirmiyorum? Çünkü belli bir ivme kazanmış bu camiada kendine yer bulmuş 15-20 kişi, bir masanın etrafında toplanıyor ve Türk futboluna yön vermek adına karar almaya çalışıyor. Bazı art niyetlileri ayırmak lazım elbette. Toplumun içinde nasıl art niyetli insanlar var ise hakem camiası içinde de art niyetli insanlar olabilir. Hakem kardeşlerimiz saniyenin 10'da biri kadar bir sürede sağlıklı karar veremediği için herkes tarafından yerden yere vuruluyor. Ama Kulüpler Birliği toplantıları da dahil, saatlerce bir yerde oturup da sağlıklı karar alamayan insanlar, hakemlere ve spor camiasına örnek teşkil ettiklerini unutuyor. Öncelikli olarak futbolu yönetenler örnek olmalıdır. Ama o örnek hep yanlış yansıyor" diye konuştu.

"Konuyu araştırıyorum"
'Gölge federasyon başkanı, gölge MHK başkanı' gibi duyumlar aldığını, konuyu araştırdığını ve elde ettiği sonuçları kamuoyunun gözleri önüne sereceğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bu kişiler arasında eski MHK başkanları da var. Bunların eskiden beri hakem camiası içinde dostları var, hakem arkadaşları var. Bu hakemleri ne derece etkiliyorlar? Bunlar kulağıma geliyor. Kapı arkasında 'Yarın ben geleceğim, şunu yapacağız, yarın bu federasyon gidecek biz geleceğiz' gibi şeyler konuşuluyor. Şimdi ben bunların üzerinde çalışıyorum. Bir ay mı sürer, 2 ay mı sürer bilmiyorum, ama net bilgilere ulaştığım zaman bunu kamuoyunun önüne sereceğim. Bu insanlar, bundan sonra artık bu tür entrikalara değil de Türk futboluna dürüst bir şekilde hizmet etmenin yollarını arasınlar. Bu tür çalışma içinde olan insanlar da şunu iyi bilsinler ki bu ülkede bizim gibi sağduyulu insanlar var ve bunlar araştırılıp kamuyonun önüne korkusuzca serilecektir. Onun için bu kapı arkalarındaki entrikaları bıraksınlar. Türk futboluna bunlar hiçbir şey kazandırmıyor" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun tepesindeki insanların kavga etmeyi sürdürdüğü müddetçe, maçlara deşarj olmak için gelen seyirciden de bundan farklı bir şey beklenmemesi gerektiği söyleyen Hacıosmanoğlu, herkesin sorumluluğunun bilincinde olarak hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

"Küçük-büyük takım kalmadı"
Ligde artık eskisi gibi küçük-büyük takım ayrımının kalmadığını ve her takımın birbirini yenebildiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Tabii bizi kendi durumumuz ilgilendiriyor. Sezona iyi başlayamamanın sıkıntısını yaşadık. Bunda herkesin hatası olduğunu, en büyük hatanın ise bizde olduğunu söyledik. Gönül isterdi ki bu talihsizlikleri yaşamasaydık. Bu sezon Trabzonspor'un şampiyon olması için en uygun sezondu" dedi.

Beşiktaş maçıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın kendisinin de hazır bulunduğu bir ortamda futbolculara Trabzonspor'un büyüklüğünü anlattığını ve ilk yarıda iyi oynamaları durumunda 1-2 farklı öne geçebileceklerini söylediğini dile getirdi. "Ancak böyle olmadı ve 2-0 geriye düştük" diyen Hacıosmanoğlu, "İkinci yarıda Trabzonspor'a yakışır bir şekilde oynadık. Attığımız 3 gol önemli, ama bir o kadarını da kaçırdık" diye konuştu. Hacıosmanoğlu, Beşiktaş galibiyetinin ardından soyunma odasına giderek Bordo-mavili futbolcuları alınlarından öptüğünü de açıkladı. 3 maçlık bir galibiyet serisinin Trabzonspor'u rahatlattığını ve şu anda iyi bir gidişat içinde olduklarını kaydeden Hacıosmanoğlu, teknik kadro ve futbolcuların çok özverili bir çalışma içinde olduklarını ve yönetim olarak kendilerine güvendiklerini söyledi.

"En yakın hedefimiz Türkiye Kupası"
Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ve kupayı almak istediklerini belirten Hacıosmanoğlu, "İnşallah kupada tur atlarız. En yakın hedefimiz Türkiye Kupası. Ondan sonra ligde Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu maç Beşiktaş maçından daha önemli. Bunu iyi analiz etmemiz lazım. Beşiktaş maçı geride kaldı, inşallah Konya deplasmanından kayıpsız döneriz. Ondan sonra Galatasaray ile karşılaşacağız. Trabzonspor bu güzel ve yürekli futbolunu sahaya yansıtırsa başarılı olur. Şehrin Trabzonspor'dan başka hiçbir mutluluğu yok. İnşallah bu mutluluğu hep birlikte yaşamayı sürdürürüz" diye konuştu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı Abdullah

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 41.478
  • Puan -1500
  • Cinsiyet: Bay
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
Korkusuz Hacıosmanoğlu!
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2007, 14:46:48 »
HABER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞ