Gönderen Konu: Seç beğen al  (Okunma sayısı 517 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.434
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Seç beğen al
« : 19 Nisan 2010, 11:22:55 »
Seç beğen al

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Bordo-mavililer, üç mevkiye 8 oyuncu ile ilgili detaylı bir rapor hazırladı. Son kararı Şenol Güneş verecek

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da liste netleşti. Bir süredir takip edilen ve teknik direktör Şenol Güneş'in de yurt dışına gidip bazılarını izlediği 8 futbolcu ile ilgili hazırlanan raporu Fotomaç ele geçirdi. Sezon sonunda yönetim ile Güneş'in alacağı kararla, bu oyunculardan en az 3'ü kadroya katılacak. İşte forvet, orta saha ve stopere düşünülen 8 yabancı:


İBRİCİC EL YAKIYOR

Senijad İbricic: Hajduk Split'te oynuyor. 24 yaşında, Boşnak. Santrfor ve orta sahada hücuma dönük görev yapıyor. İki sezondur izleniyor. Bonservisine istenen 6 milyon euro çok bulununca, görüşmeler donduruldu.

Roland Juhasz: Macar stoper, 26 yaşında. Anderlecht'te forma giyiyor. Brugge maçında izlendi. 5 milyon euro fiyatı var. Bayern Münih ve Milan gibi devler de peşinde.

Pape Diakhate: Dinamo Kiev'de oynuyor. Senegalli stoper, 25 yaşında. Devre arasında St. Etienne'e kiralandı. Bu sezon birçok maçı izlendi. Roland Juhasz'ın alternatifi.

ZEC'İN TALİBİ FAZLA

Marcelo Filho: Birçok maçı seyredildi. 22 yaşında, Brezilyalı stoper. Krakow'da oynuyor. Şenol Güneş de izledi ama topu oyuna iyi sokamadığı için beğenmedi, 2. planda.

Ermin Zec: Hırvatistan'ın Sibenik takımında oynuyor. 21 yaşında, forvet. 57 maçta 22 gol attı. Orta sahada da oynuyor. Somut girişim olmadı ama fiyatının 3 milyon euro olduğu öğrenildi. Almanya'da da talibi çok.

Semir Stilic: Lech Poznan'da forma giyen Bosnalı hücuma dönük oyuncu kurucu, 22 yaşında. Bonservisi hakkında bilgi alındı. Birçok kulübün transfer listesinde.

LEWANDOWSKİ KAÇTI

Atiba Hutchinson: Kanadalı, ön liberoda oynuyor, 27 yaşında. İki senedir takip ediliyor. Özkan Sümer'in, "İyi oyuncu ancak bonservis ödemeden alabilirsek iyi olur" dediği öğrenildi. Tottenham da ilgileniyor.

Robert Lewandowski: Lech Poznan'da oynuyor. Polonyalı gol makinesi. 52 maçta 27 golü var. 20 yaşında. Bu sene takibe alındı. Ancak 5 milyon euro'ya Genoa ile anlaştı.


Kaynak: Fanatik..