Gönderen Konu: Emre beğendi Fener anlaştı  (Okunma sayısı 503 defa)

Çevrimiçi Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.438
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Emre beğendi Fener anlaştı
« : 14 Nisan 2010, 18:07:44 »
Emre beğendi Fener anlaştı

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Milli yıldız, Saracoğlu'ndaki maçta kendisine adım attırmayan genç oyuncuyu Aykut Kocaman’a "Bu çocukta iş var. Bize büyük faydası olur" diye övdü. Konu, Aziz Yıldırım'a iletildi ve Barış için kulübüyle el sıkışıldı..

FENERBAHÇE transfer atağına erken başladı. Önümüzdeki sezon için kolları sıvayan sarı lacivertli yönetimin prensipte anlaştığı ilk isim Diyarbakırspor’un yıldızı Barış Ataş oldu. Genç oyuncunun peşine düşülmesinde ise büyük rolü Emre Belözoğlu oynadı. Bu sezon Diyarbakırspor ile oynanan iki maçta da Emre ile kıran kırana mücadeleye girişen ve başarılı olan Barış, milli oyuncunun dikkatini çekti. Fenerbahçe izleme komitesinin de takibinde olan Barış için Aykut Kocaman ile görüşen Emre, “Bu oyuncuyu alırsak bize büyük faydası olur” dedi. Kocaman durumu Başkan Aziz Yıldırım’a iletti. Yıldırım da Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer ile görüştü ve el sıkışıldı.

Soyunma odasına koştu
Emre’nin, Barış’a hayran olduğu maç sonrası ikili arasında ise ilginç bir diyalog geçti. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 1-1 biten maç sonrası Emre, Diyarbakırspor soyunma odasının yolunu tuttu. Maçın iyi isimlerinden olan Barış bir köşede zorlu 90 dakikanın yorgunluğunu atıyordu. Bir anda karşısında milli takım kaptanını görünce hemen ayağa kalktı. Emre, elini Barış’ın omzuna koydu...

- Tebrikler Barış. Harika oynadın.
- Teşekkür ederim ağabey.
- Çok iyisin. Ama bir o kadar da agresifsin. Yaşın daha genç. Futbol oynamaya çalış. Seni çok beğendiğimi itiraf etmeliyim.
- Sağol Emre ağabey. Senden bu sözleri duymak gurur verici.
- Ama sakın kendini bırakma. İdman sonraları tekniğini daha da geliştir. Şut çalışmaları yap.
- Elimden geleni yapacağım.
- Eğer eksik yönlerini geliştirirsen seni çok iyi bir gelecek bekliyor.
- Seni örnek alıyorum ağabey.
- Artık takipçin olacağım. Beni ne zaman istersen arayabilirsin. Bundan sonra senin ağabeyinim.
Emre Belözoğlu, Barış’ın elini sıktı ve soyunma odasından çıktı. Genç oyuncu şaşkın ve bir o kadar da mahçuptu. Emre’nin tavsiyesi sonucu Fenerbahçe, Diyarbakırspor ile anlaştı. Barış da artık sarı lacivertli formayı giymek için gün saymaya başladı.

Barış Ataş kimdir?
1987 Diyarbakır Kulp doğumlu. Yeşil kırmızılı takımdaki tek Diyarbakırlı. Orta sahada ön libero olarak görev yapıyor. 4 kez ümit, 10 kez U-19 milli takım formasını giydi. Bu sezon 26 maçta oynadı. 6 sarı kart gördü.


Kaynak: Hürriyet..