Gönderen Konu: Semih: "Onun Gibisi Gelmedi"  (Okunma sayısı 334 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Semih: "Onun Gibisi Gelmedi"
« : 05 Haziran 2008, 05:36:00 »
Semih: "Onun Gibisi Gelmedi"
02.06.2008 - 19:25:04 |
F.Bahçe´nin Turkcell Süper Lig’in gol krallığına ulaşan futbolcusu Semih Şentürk, Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli takıma transferini ’Çok büyük bir olay’ olarak nitelendirdi.
Futbol hayatında bu kadar meziyetli bir futbolcunun gelmediğini belirten Semih, şunları söyledi: "Emre, F.Bahçe’ye transferinin kesinleşmesinden 2 gün önce Milli Takım kampında konuyu bana anlattı. Açıkçası çok şaşırdım, ’Bu iş bitti’ dediğinde inanamadım. 8 yıldır yurt dışındaydı. Yeniden Türkiye’ye döneceğini tahmin etmiyordum. İlk başta benim için çok sürpriz oldu. Ona ’Hayırlısı olsun’ dedim. Ben 9 yıldır F.Bahçe’de oynuyorum. Benim düşünceme göre, F.Bahçe’nin orta sahasına sol ayaklı ve bu kadar meziyetli bir futbolcu bu süre içinde hiç gelmedi. İyi ve yetenekli oyuncular oldu ama hepsi sağ ayaklı oluyordu. Hem koşan, hem pas atan bir sol ayağın gelmesi F.Bahçe’ye çok büyük yarar sağlayacak. Üstelik Emre öne doğru oynuyor. Ben Emre transferini ’Çok iyi bir transfer’ olarak niteliyorum."

"BANA CAMİAYI SORDU"
F.Bahçe´ye geleceği kesinleştikten sonra oturup konuştuk. Bana ’F.Bahçe’de arkadaşlık nasıl, taraftarlar nasıl? Beni nasıl karşılarlar?’ diye sorular sordu. Ben de ona ’Hiç merak etme, F.Bahçeliler seni bağırlarına basar. İçin rahat olsun, çok büyük bir camiaya geliyorsun. G.Saray’la kıyaslanamaz. F.Bahçe’yi bildiğim için bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim’ dedim. F.Bahçe’de çok rahat oynayabileceğini söyledim. G.Saray’da oynadığı dönemde de Emre’nin F.Bahçe’yi tuttuğunu söylerlerdi. Ama bana ’Ben F.Bahçeliyim’ demedi. Yalnız ailesinin fanatik F.Bahçeli olduğunu ve onların da bu transfere çok sevindiğini biliyorum.

"YİNE KRALIM!"
Onunla konuşmamızda ayrıca, Milli Takım’da özellikle son maçlardaki asistleri ve Mevlüt’e attığı paslardan bahsederek ’Ben herhalde seneye daha fazla gol atarım, yine gol krallığını kimseye kaptırmam’ diye espri yaptım. Gerçekten de Emre inanılmaz ara pasları veriyor. Benim için çok faydalı olacak. Tabii sadece benim için değil, diğer arkadaşlarımız için de öyle. Dolayısıyla F.Bahçe takımı için faydalı olacak. Alex’le beraber seneye çok gol atarız, onlar bize attırırlar.

"G.SARAYLILAR DA KUTLADI"
Transferin Milli Takım’da duyulmasından sonra açıkçası tüm futbolcular geldi, Emre’yi tebrik etti. Herkes, ’Bu büyük bir transfer’ yorumunu yaptı. G.Saraylı arkadaşlarımız da gelip bunu söyledi. Buradaki F.Bahçeliler olarak da biz ayrıca kendisini kutladık, ’Hoşgeldin’ dedik. Hocamız Fatih Terim de sabah kahvaltıda geldi, ’kutlarım’ dedi. Şu anda konuşulan en büyük transfer bu. F.Bahçe için de, Türk futbolu için de.”

"MOTİVE OLAMADIK"
Semih F.Bahçe ile ilgili şunları söyledi: “Ben 9 yılda 4 şampiyonluk gördüm ama bu sene nedense şampiyonluk havasına giremedik, motive olamadık. Daha önceki şampiyonluklardaki gibi bir hava yoktu takımda, çok iyi bir arkadaşlık yoktu. Belki aramızda yabancılarla anlaşamayanlar oldu. Bir takım olamadık. 2-2’lik Ankaraspor maçından sonra ben şampiyonluğu kaybettiğimizi düşündüm. O maçta 11 oynayıp sonradan oyundan çıkmıştım. Kezman penaltıyı kaçırdığında içimden ’Bu maç döndü’ dedim. Orada takım düşüşe geçti.

"ZICO BENİM İÇİN AVANTAJ"
Zico’nun kalması benim için avantaj. Hep ’Semih’i oynatmıyor’ dediler ancak ben en çok forma şansını Zico zamanında buldum. Milli Takım’a gelmemde de en büyük etken Zico’dur. Onun kalması bana mutluluk verir. F.Bahçe’de istikrarın da olması lazım bence. F.Bahçe’nin santrfor araması beni etkilemiyor, çünkü buraya 9 senedir çok büyük oyuncular geldi gitti. Her sene bu tür transferler olacaktır. Zaten kendimi de böyle motive ediyorum. Belki Kezman gidecektir. Kezman giderse o zaman belki de 2 forvet alacaklardır. Ama bunu ben daha önce de yaşamıştım, burada rekabet var. Çok büyük oyuncularla rekabete girdim ve forma buldum.”