Gönderen Konu: Aslan moral peşinde  (Okunma sayısı 495 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Aslan moral peşinde
« : 30 Ekim 2008, 15:05:36 »

Fortis Türkiye Kupası B Grubu mücadelesinde Galatasaray deplasmanda, Ankaraspor ile karşı karşıya geliyor. Yenikent ASAŞ Stadı'nda saat: 16:00'da başlayacak mücadelede İlker Meral düdük çalacak. Ligde oynadığı son karşılaşmada Eskişehirspor'a mağlup olan Galatasaray, Kupa'da alacağı galibiyetle moral bulmak isterken, Ankaraspor ise ligdeki çıkışını Türkiye Kupası'nda da sürdürmek istiyor.

Galatasaray'ın, Başkent'te Ankaraspor ile oynayacağı bu karşılaşma öncesinde önemli eksikleri var. Sarı-kırmızılı takımda tedbir amaçlı Ankara'ya götürülmeyen Milan Baros ve Nonda dışında sakatlıkları devam eden Hasan Şaş, Linderoth, Mehmet Topal, Barış, Emre Güngör, Serkan Çalık, Uğur Uçar, Aydın Yılmaz bu maçta da forma giyemeyecek. Galatasaray'da ayrıca kart cezalısı Ayhan da takımındaki yerini alamayacak.

ANKARASPOR
Senecky
Erhan
Muhammet
Ediz
Uğur
Özer
Hürriyet
Theo
Mehmet Çakır
Neca
De Nigris

GALATASARAY
Aykut
Serkan
Emre Aşık
Servet
Volkan
Sabri
Meira
Mehmet Güven
Lincoln
Arda
Ümit Karan

STAT: Yenikent ASAŞ
SAAT: 16:00
HAKEM: İlker Meral
YAYIN: Lig TV ve SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ

KOCAMAN GEÇEN YILIN ACISINI ÇIKARTIYOR

Süper Lig'de ilk 2 haftada aldığı yenilginin ardından rakiplerine boyun eğmeyen Ankaraspor, kazandığı puanlarla geçen yılın acısını çıkarıyor. 2007-08 sezonunun ilk 8 haftasında hiç galip gelemeyen ve aldığı 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ligde en son sırada yer alan mavi-beyazlılarda, başarısız sonuçların ardından teknik direktör Aykut Kocaman görevinden istifa etmişti.

2008-09 sezonu öncesinde teknik direktör Kocaman'la yeniden anlaşan Ankaraspor, bu kez ligde üst sıraları zorluyor. İlk 2 haftada Trabzonspor ve Gaziantepspor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgilerle lige kötü bir başlangıç yapan mavi-beyazlılar, 5. haftada Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldığı mücadele dışında rakiplerine puan vermedi.

Başkent ekibi, 3. haftadan itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Hacettepe'yi 4-0, Sivasspor'u 2-0, Kayserispor'u 2-1 ve son olarak da sahasında Kocaelispor'u 4-0 yenerek 16 puanla zirveye ortak oldu.