Gönderen Konu: G.Saray ve F.Bahçe'nin istediği isimde şok gelişme!  (Okunma sayısı 934 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu 'iddia edilen' John Guidetti'nin futbol kariyerinin tehlikede olduğu belirtildi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu iddia edilen Manchester City'nin İsveçli oyuncusu John Guidetti'nin şok bir sakatlığının olduğu ortaya çıktı! Galatasaray'ın kısa bir süre önce Manchester'dan İstanbul'a getirdiği iddia edilen ve menajerinin "Sadece Galatasaray değil Fenerbahçe de Guidetti'nin peşinde" dediği İsveçli oyuncunun kariyerinin tehlikede olduğu belirtildi.

Son ana kadar İsveç Milli Takımı'na çağrılacağını düşünen ancak teknik direktör Erik Hamren'den gelen haberle yıkılan Guidetti'nin İsveç basınına yaptığı eleştirel açıklamaların ardından doktor Leif Sward ve fizyoterapist Johan Sandberg'a bu açıklamalara yanıt verdi.

John Guidetti'nin önemli bir sakatlığının olduğunun altının çizildiği açıklamada, 20 yaşındaki futbolcunun uzun bir tedavi sürecine ihtiyacının olduğu ve bu şartlar altında Milli Takım'da yer almasının kendisi adına da riskli bir durum olabileceği belirtildi.

Daha önce geçirdiği mide rahatsızlığına paralel olarak bacağında iltihaplı bir sinir oluşan ve bu iltihaplı sinirden dolayı bacağındaki sinirleri yüzde 30 kayba uğrayan Guidetti'nin sağ bacağında refleks kaybı yaşadığı ifade edildi. 

Geçirdiği operasyonların ardından sağ bacağı iki santim incelen İsveçli oyuncunun ayak reflekslerini kusursuz olarak kazanabilmesi için önemli bir tedavi sürecine ihtiyacı olduğu belirtildi.

Guidetti'nin reflekslerini kazanabilmesi için yoğun bir tedavi programına ihtiyacı olduğunu belirten uzmanlar, İsveçli oyuncunun kariyerinin de tehlikede olduğunu ifade ettti.

İsveçli John Guidetti, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırarak; "Feyenoord taraftarının yaptıklarını sadece Beşiktaş taraftarı yapabilir. Onlar da tıpkı Beşiktaş taraftarı gibi kusursuz" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM VE FEYENOORD TAKIM DOKTORLARININ AÇIKLAMALARI

Guidetti'nin, İsveç Milli Takımı'nın EURO 2012 aday kadrosuna alınmamasına neden olan doktor raporuna imza atan milli takım doktoru Leif Sward, "John (Guidetti), sağ bacağındaki sinirlerin birinde meydana gelen iltihaplanmadan ötürü idman yapamıyor.  İlk zamanlara göre daha iyi durumda gözükse de, sinir bölgesindeki iltihap geçmiş değil ve iyileşme süreci itibariyle Avrupa Şampiyonası'na yetişemez. Sinir bölgesinde iyileşmeler genelde uzun sürelidir. Bu problem sonrası kasları olumsuz etkilenen oyuncunun, bu şartlarda idman yapması da beklenemez. Sağlık ekibi olarak son incelememizin ardından (13 Mayıs) bu kararı aldık. John'un artık yapması gereken şey, dinlenerek iltihapın geçmesini beklemek. Sabırla dinlenerek yeniden idman yapıp forma girebilecek duruma gelmesi gerekiyor."

14 Nisan'da oynanan ve ağları da sarstığı Feyenoord - Excelsior maçından bu yana forma giyemeyen 20 yaşındaki oyuncu, Nisan ayı sonunda hastaneye kaldırılmıştı. Doktora sağ ayağını hissedemediğini söyleyen başarılı forvet için Feyenoord Kulübü doktoru Casper van Eijck, karamsar konuşmuş ve "Bir daha futbol oynayıp oynayamayacağını, oynayacaksa da bunun ne zaman olacağını bilemiyorum. Virüsleri ilaçla tehdit edemezsiniz. John'un uzun süre dinlenmeye ihtiyacı var" demişti.

Sakatlığıyla ilgili olarak Guidetti ise şunları söyledi;

"Tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşıyorum. Feyenoord'da geçirdiğim fantastik sezon sonrası A Milli Takım'a seçilme şansını elde etmiştim. Bu fıtsatı kaçırmak çok üzücü. Fakat görüyorum ki bu durumda işler istediğim gibi gitmeyecekti o yüzden şansımı zorlamak istemiyorum. Yaşadığım durum karşısında pes etmektense ileriye bakmayı tercih ederim. Şuna eminim ki, gelecek sezon öncesi tekrar sağlığıma kavuşup yeniden forma gireceğim."