Gönderen Konu: Helvacı: "Tek hata Nonda!"  (Okunma sayısı 422 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Helvacı: "Tek hata Nonda!"
« : 16 Nisan 2010, 16:55:02 »
Helvacı: "Tek hata Nonda!"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, Diyarbakırspor'u 4-1 yendikleri karşılaşmada, taraftarlarının gösterdiği tepkiyi ''anladıklarını'' söyledi. Helvacı, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı taraftarlara karşılaşmaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, ''Her şeye rağmen bu akşam buradaydılar. Bütün Galatasaraylılar, hepimiz oldukça üzüldük. Ortaya çıkan bu üzüntünün sonucuydu. Taraftar tepkisini gösterme ihtiyacı hissetti ve ortaya koydu'' dedi.

Galatasaraylı futbolcuların bu akşam özellikle 60 dakika baskılı bir futbol oynadıklarını vurgulayan Helvacı, ''Doğrusunu söylemek gerekirse takımımız bu akşam üzerindeki cesaret formasına uygun bir maç oynadı. Seyirciye 'haksız' demek imkansız, ama bence bu takımın hala şampiyonluk şansı var. O yüzden sezonun sonuna kadar desteği hak ediyorlar. Taraftarlarımızın takımı desteklemelerini istiyoruz. Çünkü şampiyonluk hayal değil. Daha alınması gereken 15 puan var'' diye konuştu.

Mehmet Helvacı, bu sezonki transferlerle ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı: ''Galatasaray bu sezona Rijkaard gibi bir teknik direktörü transfer ederek başladı. Bu başlı başına büyük bir değişiklik. Galatasaray için bu bir yatırımdı aynı zamanda. Galatasaray'ın Rijkaard ile çalışmaya başlaması gerek takımı, gerek futbolcuları, Avrupa'nın merceğinin altına almasını sağladı. Transferlerin hepsi ince elenip, sık dokunarak yapıldı. Ama her transferin mutlaka başarılı olacağını önceden kestirmek mümkün değil. Sonuçlar bazen istediğiniz gibi olmayabiliyor. Transferde önemli hatalar olduğunu düşünmüyorum. Nonda'nın gönderilmesi bir hata olarak düşünülebilir. O konuda eleştiriler olabilir, ama onun dışında önemli bir hata olmadı.''

-RİJKAARD İLE DEVAM-

Mehmet Helvacı, teknik direktörleri Frank Rijkaard'dan memnun olduklarını ve kendisiyle yollarına devam etmeyi düşündüklerini ifade etti. Rijkaard'ın Galatasaray için bir proje olduğunu kaydeden Helvacı, ''Bu projeyi sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. Kendisinden memnunuz ve onunla devam edeceğiz. Antrenör Neeskens ile birlikte takımın başında kalacak'' dedi.

Kaynak : AA

__________________