Gönderen Konu: Terim'den Emre müjdesi  (Okunma sayısı 749 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Terim'den Emre müjdesi
« : 07 Kasım 2006, 05:05:54 »
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımı izleyen gazetecilere bu akşam bir yemek verdi.

Etiler'deki Yüzevler Restoran'da verilen yemekte Fatih Terim, medya mensuplarıyla sohbet etti. İtalya ile deplasmanda yapacakları hazırlık maçı için 12 Kasım Pazar günü kampa gireceklerini belirten Terim, ''İtalya maçı bizim için çok önemli bir prova olacak. Avrupa Şampiyanası Eleme Grubu'nda yapacağımız Norveç maçında cezası bitecek olan Emre Belözoğlu'nu, bu maçta aday kadroya çağırabilirim'' dedi.

Terim, önlerindeki 3 resmi maçtan da en iyi sonuçla çıkıp grupta üst sırada yer almak istediklerini ifade ederek, ''Geçen sefer de bizim grupta yer alan Ukrayna, böyle bir çıkış yapmış, sonra gruptan rahat çıkmıştı. Şimdi bu eleme grubunda play-off diye birşey olmayacak. İlk 2 takım doğrudan gidecek. Biz, ilk 3 maçımızı 9 puanla geçtik. İkinci 3 maçımızdan sonra bu oran biraz düşebilir ama yine kafada yer almak istiyoruz'' diye konuştu.

Bazı gazetecilerin, Önder'in milli takımda oynayabilmek için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurduğunu belirtmeleri üzerine Terim, ''Biz Önder için çok başvuru yaptık. Hep 'Ret' cevabı aldık. Önder için bir tek şey kaldı, o da İnsan Hakları Mahkemesi'ydi. Buradan iyi bir sonuç çıkacağını düşünüyorum, çünkü Önder, Türk Milli Takımı'nda oynamak istiyor. Belçika Futbol Federasyonu bu olaya sıcak bakıyor, 'Oynayabilirsin' diyor. İnşallah İnsan Hakları Mahkemesi'nden iyi bir sonuç çıkacak'' açıklamasını yaptı.

Terim, bir soru üzerine de Uğur Yıldırım'ın, zamanında tercihini yaptığını ve Hollanda Milli Takımı'nı seçtiğini söyledi.

Yemeğe, gazetecilerin yanısıra Terim'in milli takımdaki yardımcıları Oğuz Çetin, Metin Tekin, Müfit Erkasap, Özer Özaltındere ile Şükrü Hanedan ve Cezmi Turhan da katıldı