Gönderen Konu: Leader bak buraya..!  (Okunma sayısı 3226 defa)

Çevrimdışı irsad26

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 6334
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leader bak buraya..!
« : 18 Ağustos 2008, 22:36:26 »
a grubundasın başarılar..
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs

Çevrimdışı dddennnizzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2008, 00:16:48 »
ee onu aldın beni çıakrdın yedek bir benim 20bosluk vardı çıkara çıkara beni nie çıkarıon yedekbirim ayrıca katılanların çogundan haber yok yaa beni agrubuna geri al yada birinin yerine al baska yere

Çevrimdışı schoot9

• 2. SINIF UYE
  • Puan 4609
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2008, 00:23:17 »
sen yedek deilsnki ilk turdn elenenlerdensn :D

Çevrimdışı dddennnizzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2008, 00:29:05 »
ilk turda bişey olmuo geçen 250lik turnuavda torres de öle katılmıstı ayrıca ben yedek kayıt oldum elendin dionda 128 kişinden 80kişi hükmn çıktı oyüzden ilk turda böle seyler normal diger turda olsa tmmda daha kimi hükmn alıo biz napalım yani suanda bu turda ilk 10a raaht girck kapasitedeyim ama kura sansıyla zor rakip geldi bukadar dert etmene gerek yok bence bunu beni geri alın irsad zaten en az 10kişi bu turda düz oynamıcak kafadan baska birini çıakr online olan biri olrak diorum

Çevrimdışı irsad26

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 6334
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2008, 01:09:19 »
ilk turda bişey olmuo geçen 250lik turnuavda torres de öle katılmıstı ayrıca ben yedek kayıt oldum elendin dionda 128 kişinden 80kişi hükmn çıktı oyüzden ilk turda böle seyler normal diger turda olsa tmmda daha kimi hükmn alıo biz napalım yani suanda bu turda ilk 10a raaht girck kapasitedeyim ama kura sansıyla zor rakip geldi bukadar dert etmene gerek yok bence bunu beni geri alın irsad zaten en az 10kişi bu turda düz oynamıcak kafadan baska birini çıakr online olan biri olrak diorum
1.turdan elendın şuanda kimseyı çıkaramam ancak 3.turda boşluk varsa belki sokabiliriz..

Çevrimdışı dddennnizzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2008, 13:44:09 »
iyide zaten 45 kişi vardı kalan 19kişi den ilk kayıt benim zaten yedek ayrıca yenildin diosunda ilk  tur sans  turu zaten yarısı hükmn tur atladı ordakilerin biraz saçma oluo geçem 250 lik turnuvaya bak bakayım kaç kişi yenilipde 2.tura çıktı orda torres de bi örnek  biraz ayıp oluo hamza olsa bunu düzltir turnuvaya online olan admalar lazım şimdi yine herkes hükmn yencek çıkar birini yarına kadar bkle grublara hiç bakmayan agya girmeyen olursa yazın beni al

Çevrimdışı irsad26

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 6334
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2008, 17:20:12 »
iyide zaten 45 kişi vardı kalan 19kişi den ilk kayıt benim zaten yedek ayrıca yenildin diosunda ilk  tur sans  turu zaten yarısı hükmn tur atladı ordakilerin biraz saçma oluo geçem 250 lik turnuvaya bak bakayım kaç kişi yenilipde 2.tura çıktı orda torres de bi örnek  biraz ayıp oluo hamza olsa bunu düzltir turnuvaya online olan admalar lazım şimdi yine herkes hükmn yencek çıkar birini yarına kadar bkle grublara hiç bakmayan agya girmeyen olursa yazın beni al
adam turu geçmiş bırakıp onumu alayım bırak allahını seversen azcık başkalarını duşun sozum sozdur...bırdaha boyle yazılarını gorursem yemın billah banlarım sitenın kalitesi duşuyor..!

Çevrimdışı dddennnizzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2008, 18:45:57 »
sıra bana gelmicekmi ?

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2008, 19:04:06 »

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2008, 23:16:52 »
adam turu geçmiş bırakıp onumu alayım bırak allahını seversen azcık başkalarını duşun sozum sozdur...bırdaha boyle yazılarını gorursem yemın billah banlarım sitenın kalitesi duşuyor..!
lan sen elendn daha ne istyonnn,alalla elendn işte malmısn olm

Çevrimdışı DeLeKuRuZ

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 16
  • !!!GaLaTaSaRaY!!!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #10 : 19 Ağustos 2008, 23:48:52 »
vallaha her elenen yedek kayıt yaptırıp bidaha turnuvaya girerse bu turnuva bitmezki...  ;D ;D ;D

Çevrimdışı dddennnizzz

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Leader bak buraya..!
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2008, 20:25:48 »
beraldinho f grubuna alındı ama hala haber yok admdan irsad  bklemedeyim